Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cinler, hakkında, hüddam, önemli

Hüddam Ve Cinler Hakkında Önemli...

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşlar :ya bu hüddam edinme cin davetleri konularında, ALLAH rızası için böyle konularla uğraşmayın bakın aramızda elbetteki bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımız vardır ama 2 dua bilen hemen tamam ben bu işi hallederim diyo, sonra kendisi zarar görüyo benim dedem rahmetli bu konularda eğitimliydi
belli kaidelerden sonra ocak denilen şeyhinden yetkisini almıştı ve eski arapçayla yazılmış biizim okuyamayacağımız bir kitabı vardı ondan herşeyi yapıyo du, sormuştum ben rahmetliye ozaman banada öğret diye,bana kesinlikle karşı çıktı tek söylediği şuydu ( oğlum bu işlerle uğraşırsan rahat nefes veremezsin seni rahat bırakmazlar) küçüklüğümde ermiş insanların yanında bulundum ozaman değerlerini bilmiyoduk tabi herkesin deli dediği amca vardı dedemin yanına sürekli gelirdi meğer ermiş bi insanmış
beni hep severdi korkardım ben küçüklük malum) vefat ettikten sonra anlaşıldı kerameti arAbistandan bir sürü arap geldi hersene haca gidermiş meğer, ama o insan fakir evsizdi nasıl olur? bunun gibi çok şeye tanıklık ettim ben dedemlere hızır as geldiğini söylemişti dedem yaşlı bir amca sabah gelip ALLAH rızası için yiyecek bişeyler istemiş dedem anlamış adamı taakip etmiş arkasından adam birden yok olmuş her nyse konuyu dağıtmayım

Affınıza Sığınıyorum O İnsanlar Bu İşlerle Uğraşmadı ,Uğraşanlarda Tavsiye Etmedi, Ve Dedem Son Senesinde Felçli Bir Şekilde Vefat Etti Garip Garip Şeyler Gördü Arkadaşlar Sizi Bırakıp Giden Biri İçin Böyle Şeylere Girmeyin, Siz En Üstün Varlıkssınız Kendinizi Tanıyın Bakın Bir İki Dua Öğrenirsiniz Egonuzda Bir Şişme Olur Kendiniz Hoca İlim Sahibi Zannedersiniz Onlar Sizi Öyle Zannettirir Sonra Ömür Boyu Hayatı Kaçırırsınız Bu İşte İlim Sahibi Arkadaşlarımız Var Onlardan Allah İçin Yardım Edenlere Başvurun İçinizdeki Bilinmezliğe Yenilipte Uğraşmayın Siz Allahu Tealanın Yeryüzünde Ki Halifesisiniz Sevgiyle Selamatle Gökhan

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-16-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Gerçekten çok önemli bir konudurHavas ilmi adı altında toplanan alt kollardan biri de maalesef olur olmaz yere cin hüddam peri gibi farklı varlıklarla iletişim kurma merakıdırİnsanı yaratan ALLAH(cc) O nu yeryüzünde halife kılmıştır lakin insan bunu bırakıp derece olarak kendisinden düşük varlıklarla (genel manada söylüyorum şahsen olmayabilir) irtibat hastalığına tutulmuşturBu tür işlere girebilecek kişinin en azından İslamı tahkik düzeyinde biliyor olması ve mülhime veya mutmainne gibi -ki mutmainne tavsiyedir- bilinç seviyesinde olması gerekirAksi halde arkadaşımızın da dediği üzre bu varlıklar kendilerinden üstün olduğu zaman çok kolay sizleri bizleri "kandırırlar" Her türlü enstrümanı kullanmaları nedeniyle o kimse kendisini zamanın en üstün ilim uzmanı veya çok makbul bir kul zannedebilirLütfen bu tür vird-vefk hatta özel dualara başlamadan önce iyice düşününMasive(dünya) merakıyla ve mal veya birini elde etme gayesiyle bu tür işlere bulaşmayınUnutmayın dünya alemi sadece imtihan için vardır ve er ya da geç bu alemi ardınızda bırakacaksınızALLAH(cc) rızasını kazanmak için uğraşın
ALLAH(cc) sizinle olsun hazmıyla beraber ilminizi artırsın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com