Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bizzat, davet, denedim, gerçek, isteyenlere, şahsim

Gerçek Davet İsteyenlere (Şahsim Bizzat Denedim)

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gerçek Davet İsteyenlere (Şahsim Bizzat Denedim)

Simdi arkadaslar bu konuda cok ama cok arastirma yaptim lakin internet sayfalarinda yazanlardan hic bir sonuc alamadim bende bu isle urasmis kisilerle irtibata gectim ve bir kac kisiden bilgi aldimhepsini denedim hepsindende olumlu cevap aldim buraya yazacagim cok basit olup zahmetsizdir buraya sadece birini yazacagim digerleri kimseye söylememek adina yemit ettgiim icin vermiyecegim zaten zahmetli size yazacaklarimi ben denedim ve basarili oldum lakin kimse bana sormasin ne gördün diye hersey bana saklidir inanip inanmakta serbestsiniz her hangi bir sayi yok yapmaniz gereken gece evde yanliz olmaniz gerekiyor kesin önemli bunu ben gercekten netice veren ilk denememdi ve bundan sonra ben bir iki ay urasamadim bunlarla nasib olmadi dersek daha iyi olur neyse konuya gecelim gece yarisi ben yaptigim saati hatirlamiyorum bana söyleneni yaptim sayi yok ayaga kalkiyorsunuz ve gözlerinizi kapatiyorsunuz verecegim kelimeleri gözleriniz kapali teklarliyorsunuz ses duysanizda herahangi biri gelsede gözlerinizi acmiyorsunuz konusmak isterlerse konusuyorsunuz konussalarda konusmasalarda fazla kalmiyorlar ve gidiyorlar tabi gittigini sannediyoruz benim ailem bundan sonra geceleri uyamaz oldular yani cocuklarim tabi zaten o evden tasiniyordum sonradan tasindim ve cocuklarimla ufak defek sorunlarim oldu onuda ALLAH razi olsun bir hocam var onun yardimi ile kurtardim konuyu baya uzattim sanirsam kusura bakmayin ben denedim oldu sizde olacak diyede kesin konusamam ama bana bunu veren kisi kesin olur demisti ve oldu söylenecek sözler (ECIBU YA SEMIL YA DADAS YAIL AZZEMTÜ ALEYKUM) arkadaslar belkide bu sözler size anlamsiz gelebilir bende oldu belkide kisi bu sözleri söylemedende sadece etrafimdakiler konusmak istiyorum dersede gelir kisinin o anki ruh durumuna bali inanan inanir inanmiyan lütfen alakasiz yorum yapmasin deneyen oldu veya olmadi buraya yazmasin bana özelden yazsin tartisalim ama yok ben ilahada hüddam almak istiyorum diyen varsa yine özelden yazsin sebebini nicin istedigini onu biriyle tanistiririm tabiki o kisi kabul ederse kolay gelsin
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com