![]() |
İlk İrtibat |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlk İrtibatAllhin Selameti üzerinize olsun ![]() saygi deger arkadaslarim size 2 gün önceki basimdan gecen bir olayi yazmak istiyor ve sizin bu konuya dagir yorumlarinizla beraber yardiminizi bekliyorum ![]() ![]() Saat gece 01 ![]() ![]() ![]() ![]() Ben bu arada Zikir de ediyorum bunlardan birkacini yaziyim ![]() ![]() Ya Rahim, Ya Tevvab 667 Ya Basir 302 Ya Kerim 270 Esmaül Hüsna bunlarin tilsimlarini tasiyorum üzerimde Rahman 298 Ya Vedu 400 Berhetihin gece 100 Beskeylehin gece 70 Kazmezin gece 100 Berhetiyye Mezcalin 50 Hutirin 70 Tetlihin 70 Bunlarin cok ama cok faydalarini gördüm vegörüyorum ama bu konuda 100% bilince sahip degilim ![]() ![]() Allaha emanet olun Erdinc Sanu |
![]() |
![]() |
![]() |
İlk İrtibat |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlk İrtibatBeskeylehin Nickli Üyeden Alıntı Allhin Selameti üzerinize olsun ![]() saygi deger arkadaslarim size 2 gün önceki basimdan gecen bir olayi yazmak istiyor ve sizin bu konuya dagir yorumlarinizla beraber yardiminizi bekliyorum ![]() ![]() Saat gece 01 ![]() ![]() ![]() ![]() Ben bu arada Zikir de ediyorum bunlardan birkacini yaziyim ![]() ![]() Berhetihin gece 100 Beskeylehin gece 70 Kazmezin gece 100 Berhetiyye Mezcalin 50 Hutirin 70 Tetlihin 70 bu zikir dediğin şeyler cin isimlerine benziyor ![]() Allahın isimlerinden değil kimi zikrediyorsan artık ![]() ![]() kardeş tavsiyesi |
![]() |
![]() |
|