|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hadim, hüddam, kandırmayın, kendinizi, yok |
![]() |
Hadim,Hüddam Falan Yok,Kendinizi Kandırmayın. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hadim,Hüddam Falan Yok,Kendinizi Kandırmayın.Selamun Aleykum Arkadaş bildiğiniz üzere bu sitede havas bölümü var ![]() O bölümde ve çeşitli kitaplarda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yok şu ayeti çok okursan,yok şu esmayı çok çekersen, O esmanın ya da Ayetin hüddamı gelirmiş falan ![]() Yok öyle bişrey ![]() ![]() Böyle şeylere inanıp itibar etmeyin ![]() Esma,ayet ve zikirlerin amacı kulluk görevini yerine getirmektir ![]() Eğer bunları Hüddam getirmek için yapıyorsanız ![]() Çok fene bir yanlışın içindesiniz ![]() Hüddam falan yok ![]() Hüddam falan yok ![]() Hüddam falan yok ![]() Hüddam falan yok ![]() Hüddam falan yok ![]() Bu kadar çok tekrar etmemin sebebi ![]() ![]() ![]() Çünkü bunlarla ilgili bir ayet yok ![]() Çünkü bunlarla ilgili bir hadis yok ![]() Çünkü bunlarla ilgili rivayet yok ![]() Eğer Hüddam olsaydı ve zikir çektiğinizde gelip size ilahi sırlar verseydi ![]() İmtiham sırrı bozulurdu ![]() Eğer siz birşeyler okuyupda karşınıza bir varlık çıkıyorsa o büyük ihtimalle CİN'dir Şerli cin değilmi?Hüddamımda der meleğimde ![]() ![]() ![]() Kimse yalan söylemesin ben Hüddamla görüştüm diye ![]() ![]() ![]() Eğer biriyle görüşmüşsen bile Hüddam diye,o büyük ihtimalle bir cindi ![]() Sende onun yalanına alet oldun ![]() Bir meleğin bile gözükmesi intiham sırrına aykırı iken, Bir Hüddamın gelip sizle görüşmesi ve bazı sırlar vermesi elbetteki intiham sırrına aykırıdır ![]() Hüddam getirmek için zikir ve Ayet okuyan arkaşlarım ![]() O yaptığınız işin İhlasdan çıkar ![]() İbadetin belkide anlamı bile çıkar ![]() Eğer Hüddam falan gelecek diye zikir ediyorsanız ![]() ![]() ![]() ![]() Aslında daha sert tepki vermek isterdim ![]() ![]() Belkide uyarıma kulak verip bu işlerden vazgeçecek 3-5 kişiyida kaybedeceğim ![]() |
![]() |
![]() |
|