|  | Dorian Gray [2009] |  | 
|  07-16-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Dorian Gray [2009] Dorian Gray (2009) //Oyuncular// Colin Firth | Ben Barnes | Rebecca Hall | Rachel Hurd-Wood | Emilia Fox | Caroline Goodall | Ben Chaplin | Maryam d'Abo | Fiona Shaw | Douglas Henshall | Jo Woodcock | Michael Culkin | Johnny Harris | Pip Torrens | Max Irons | Noli McCool | David Sterne | Tallulah Sheffield | Paul Warren | Louise Rose | Aewia Huillet | Michael Archer | Andrew Care | Sam Child | Chris Jamieson | Hugh Ross | Geoff Searle | Leonard Silver | Christian Wolf-La'Moy | Yönetmenler : Oliver Parker Senaristler : Toby Finlay Oscar Wilde Yapım : İngiltere Konusu: Oscar Wilde'ın romanından bir beyazperde uyarlaması     Olağanüstü derecede güzel bir genç adam olan Dorian Gray her zaman genç kalacak olan portresinin karşısına geçip "Onun yerinde olmak isterdim! Eğer onun yerinde olabilseydim her zaman genç kalırdım  Bunun için her şeyi vermeye hazırım! Keşke resim değişebilseydi ve ben her zaman şimdi olduğum gibi kalabilseydim!" der   Dorian Gray'in bu tuhaf dileği kabul olur  Portre çirkinleşip zalimleşirken kendisi hep genç, güzel ve saf kalır  İnsanlığı çürütmeye programlanmış zalim yıllar onun saçının teline bile dokunmadan geçer gider, portredeki adamsa, hep güzel kalan Dorian Gray'in yaşadıklarının doğal sonucu olan sıkıntılarla günden güne solmaya başlar   Bu doğaüstü durumu fark eden Dorian Gray çözümü portreyi saklamakta bulur  Ancak hesaba katmadığı bir şey vardır: Güzelliğin yan etkileri    | 
|   | 
|  | 
|  |