Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sayısı, sinema, turkuvaz, yıl, özel

* Sinema Turkuvaz 15. Yıl Özel Sayısı...

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

* Sinema Turkuvaz 15. Yıl Özel Sayısı...

Bugün yılbaşı hediyemi aldım Biraz erken farkındayım ama hediyemi erkenden isteyecek kadar da sabırsızdım (yüzsüzdüm ) Bizzat takip ettiğim Sinema Turkuvaz ilk sayısını ben daha ilkögretim sıralarında dirsek çürütürken 1994 yılında çıkarmış Tabii kendisiyle 2 sene önce tanıstım ve müptelası oldum Vizyona girecek olan ve de kült filmler hakkındaki bilgileri ve yorumları sinemayı tutku haline getirmiş olan yazarlardan okumak oldukça güzel Açıkçası sinema ile ilgilenen tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum Zaman zaman begendiğim yorumları da sizlerle paylaşmaya çalışacagım Bu özel sayı 16 Kasım'da piyasaya çıktı Ansiklopedi tarzında hazırlanmış olan sayıda 1500'ün üzerinde sinema okurunun katılmış oldugu bi oylamanın sonucu olan son 15 yılın en iyi 100 filmi ve yorumları yer alıyorGünümüz seyircisinin sinema zevki ve tercihleri konusunda önemli ipuçları veren bu 100 filmlik listenin, birbirinden güzel kareler ve Sinema dergisinde yayımlanmış yazılardan lar eşliğinde sunulacağı özel sayıda ayrıca, Sinema yazarlarının 'Son 15 Yılın En İyi Filmleri' listeleri ve bütün önemli gelişmeleriyle son 15 yılın sinemasının değerlendirildiği bir makale derlemesi yer alıyor Ayrıca Sinema Turkuvaz'ın 2008'den bu yana olan 22 sayısı da özel bir Cd ile okurlara hediye edilmiş Bu özel cilt piyasalarda 10 TL'ye satılıyor, ilgilenenlere duyrulur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com