Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
baştan, çıkarma

Beni Baştan Çıkarma

Eski 07-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beni Baştan Çıkarma

Beni Baştan Çıkarma
Yazar : Loretta Chase

Senden Önce Senden Sonra adlı romanıyla Epsilon okurlarının beğenisini kazanan Loretta Chasein yeni romanı kendisini bekleyen okurlarını baştan çıkaracak!

Tüm zamanların en iyi aşk yazarlarından biri!
-Julia Quinn-

Küçük, yaramaz bir kızken evden kaçan Zoe bu yılları egzotik Doğu da, Harem de ve bambaşka geleneklerin içinde geçirmiştir On iki yıl sonra evine döndüğünde, ülkesindeki hayata uyum sağlamakta güçlük çeker Bir genç kadının bilmemesi gereken her şeyi bilmektedir; öte yandan bilmesi gereken her şeyden de habersizdir Geleceği umutsuz görünmekte ve başta ablaları olmak üzere herkes onun bir skandala yol açmasından korkmaktadır Tabii biri onu medenileştirmediği sürece

Marchmont Dükü Lucien de Grey kadınlar için tehlikeli, alaycı, her şeyden kolayca sıkılan bir adamdır Kadınları eğlendirrir, baştan çıkarır, terk eder ve dökülen göz yaşlarının bedelini de aldığı pahalı mücevherlerle öder

Peki dük Zoe yi himayesine almaya gönüllü olursa ne olur desiniz?

Alıntı Yaparak Cevapla

Beni Baştan Çıkarma

Eski 07-15-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Beni Baştan Çıkarma

hoş bir kitaba benziyor o kadar çok kitap konusu açtınki şaşırdım hangisini alacağımı off ee ben hepsini istiyorum hepside çok güzeller
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com