Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kitap, köşesi, okunmuş, tavsiyeleri

Okunmuş Kitap Tavsiyeleri Köşesi

Eski 07-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşlar yaz boyu okuduğum kitaplar arasından en beğendiklerimin ve şiddetle tavsiye ettiklerimin isimlerini paylaşıyorum sizlerle; kitap severlerin dikkatini çekeceği ümidiyle
Irvın DYalom_Divan
Irvin D Yalom_Nıetzsche Ağladığında
Irvın D Yalom_Aşkın Celladı
Adam Fawer_Empati
Adam Fawer_Olasılıksız
Soner Yalçın Efendi1/2
Herbirini özellikle tavsiye ederim ben herbirini i solukta okudum denilebilirbilginize

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-15-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Teşekkürler Thechosen neitzenin gözyaşlarını okudum içlerinden sadece ama felsefe ve psikolojiye ilgisi olmayanlar sıkılabilir ama ben çok beğenmiştim Empati ve olasılıksız da sanırım kişisel gelişim kitabı zevkin bana uyuyor am herkese uymayabilir konularından da tavsiye eden arkadaşlar biraz bahsederse daha güzel olur güzel bir konu açmışsın
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-15-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

haklı olabilirsin kaldı ki Yalom'un anlatım dili ağırdır birazilgisi olmayanları yorabilirama içrik ve konu mevzuunda tüyo verme taraftarı değilimbir kitapçıda rastladıklarında arka kapağa göz atacakları kadar dikkat çekersek kafi benim için)armut piş ağzıma düş olmaz dimi amasağol düşüncelerini paylaştığın için sevgili zemheri son notempati ve olasılıksız kişisel gelişim kitabı değiller müthiş bir hayal gücünün ürünleri:okumalısın
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-15-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

thechoosen Nickli Üyeden Alıntı

haklı olabilirsin kaldı ki yalomun anlatım dili ağırdır birazilgisi olmayanları yorabilirama içrik ve konu mevzuunda tüyo verme taraftarı değilimbir kitapçıda rastladıklarında arka kapağa göz atacakları kadar dikkat çekersek kafi benim için)armut piş ağzıma düş olmaz dimi amasağol düşüncelerini paylaştığın için sevgili zemheri son notempati ve olasılıksız kişisel gelişim kitabı değiller müthiş bir hayal gücünün ürünleri:okumalısın

tamam okurum e kitap olarak indirmiştim ben onları da bi türlü vakit olmadı )

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-15-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

e kitaplara karşıyım!!!!!!!!!!! emeğe saygı istiyorum !gidiniz ve kitap alınız hem de bandrollü orjinal olanları alınız efendim
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com