![]() |
Okunmuş Kitap Tavsiyeleri Köşesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okunmuş Kitap Tavsiyeleri Köşesiarkadaşlar yaz boyu okuduğum kitaplar arasından en beğendiklerimin ve şiddetle tavsiye ettiklerimin isimlerini paylaşıyorum sizlerle; kitap severlerin dikkatini çekeceği ümidiyle ![]() ![]() ![]() Irvın D ![]() Irvin D ![]() Irvın D ![]() Adam Fawer_Empati Adam Fawer_Olasılıksız Soner Yalçın Efendi1/2 Herbirini özellikle tavsiye ederim ben herbirini i solukta okudum denilebilirbilginize ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okunmuş Kitap Tavsiyeleri KöşesiTeşekkürler Thechosen neitzenin gözyaşlarını okudum içlerinden sadece ama felsefe ve psikolojiye ilgisi olmayanlar sıkılabilir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okunmuş Kitap Tavsiyeleri Köşesihaklı olabilirsin kaldı ki Yalom'un anlatım dili ağırdır biraz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okunmuş Kitap Tavsiyeleri Köşesithechoosen Nickli Üyeden Alıntı haklı olabilirsin kaldı ki yalomun anlatım dili ağırdır biraz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tamam okurum e kitap olarak indirmiştim ben onları da bi türlü vakit olmadı ) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okunmuş Kitap Tavsiyeleri Köşesie kitaplara karşıyım!!!!!!!!!!! emeğe saygı istiyorum !gidiniz ve kitap alınız hem de bandrollü orjinal olanları alınız efendim |
![]() |
![]() |
|