Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akıllı, demirkıran, dünyanın, erdal, insanıyım

Ben Dünyanın En Akıllı İnsanıyım- Erdal Demirkıran

Eski 07-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Dünyanın En Akıllı İnsanıyım (Erdal Demirkıran)

Cam kırıklarıyla süslenmiş yollarda
ayakları kanyaa kanaya benimle birlikte yürüyen babama
Neredeyse kendim kadar sevdiğim anneme
Beraberce gemiler yaptığımız eşim Betül’e,
2 yaşındaki manyak kızım Berfin’e
ve tüm insanlık alemine ithafımdır

“Ben Dünyanın En Akıllı İnsanıyım” dediğimde dostlarım bana: “Maden bu kadar akıllısın neden sen de Edison gibi, Einstein gibi, Newton gibi… Bir şeyler icat etmiyorsun?” dediler Ben de onları haklı buldum… Ama galiba biraz yanlış anlamış olacağım ki, ben ampul icat etmek yerine Edison icat etmeye karar verdim

Bugünlerde “Kashna” adını verdiğim kendi öğretimle dahi yetiştiriyorum Edison yetiştiriyorum Einsetin yetiştiriyorum, Newton yetiştiriyorm Bu kitabımda “Kashna Öğretileri”nin hiç olmazsa bir kısmını seninle de paylaşmak isterdim

“Çözebilmem Umuduyla”…

Erdal Demirkıran
KASHNA KİTAP AĞACI
Yayın Yılı: 2004
292 sayfa

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-15-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

kitabın başlığı çok iddialı ama okuyunca göreceksiniz "imkansız yoktur" cümlesinin anlamını paylaşımınız için teşşekkürler umarım arkadaşlarımız istifade ederler
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com