![]() |
Melekler De İnanmayabilir / Kaan Özer |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Melekler De İnanmayabilir / Kaan Özer![]() " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aşk, dokunmayı bırakabilir yorgun bulut gibi süzülebilir sigaramdan öksüren duman ![]() ![]() ![]() beni bir pembe dudak vurabilir, uyandırabilir kurşun -bir kuşu uykusundan melekler(de) inanmayabilir ![]() ![]() ![]() her şey akabilir siyah pelerinin kıvrak belinden ![]() ![]() ![]() kalpleri lime lime edilmiş fosforlu bıyıklar yanabilir kibrit alevinde zehir gibi ayrılık, seni de vurabilir beni de ![]() ![]() ![]() dudakların dudaklarıma düşmeyebilir üşümeyebilir çırılçıplak şiirler şiirler çırılçıplak olmayabilir -ki ben şairsem şairler satır aralarında dilenmeyebilir aşka zımbalanmış ağızları ![]() ![]() ![]() gölge gibi duruşun cılızlaşabilir kopuk ruhun, seni de öldürebilir beni de ![]() ![]() ![]() m e l e k l e r d e i n a n m a y a b i l i r ![]() ismi konulmamış zamanları yaşayabilir tarih satır araları parçalanmış ![]() ![]() ![]() hüzzamlı dudaklar susabilir bir ayrılığın ardından ![]() ![]() ![]() aşka dair geceler seni de gömebilir beni de k a r a n l ı ğ a ![]() ![]() ![]() tenime bulaşmayabilir sükûnetin yüreğinden sarkıtılmış aşk, öznesini lekeleyebilir ![]() ![]() ![]() yaşamın kayıt defteri, seni de yok sayabilir, beni de ![]() ![]() ![]() m e l e k l e r d e i n a n m a y a b i l i r ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|