![]() |
Garanti Karantina / Murat Menteş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Garanti Karantina / Murat MenteşSEL YAYINLARI Dublörün Dilemması ve Korkma Ben Varım’ın yazarı Murat Menteş’in çok uzun zamandır merakla beklenen şiirleri okurla buluşuyor ![]() yorum : Güzel, güzel, çok güzel ![]() - Ah Muhsin Ünlü ![]() ![]() "Yersin benim elimle felekten duble sille Tam dokuz şiddetinde sana özel zelzele Jet hızıyla toslarım tutamazsın çetele Vicdanım istop etti, aç derdini ecele! ” “Sen besmele çekersin bense lahavle ” “ Okkalı sillesini patlattı mukadderat İddiayı kaybettim müreffeh kentte Misilleme hakkım yitti düello bitti… ” “ Suçluyum, sözlerimin bir anlamı yok Ve kıyak bir bakış uyguluyorum Sağır tüfeğimin dürbününden herkese ![]() “ fanatik enkaz kemirgenleri veya toza batmış legoların jet sosyetesi için, kredili bir aşırılıktır hayat ![]() “ ecel kontenjanında rezervasyonumuz vardır, Azrail’in spiralli ajandasında ” “ flörtün müebbet ceremesi düşük voltajlı törenle onaylanıyor” “ duygu, zaman, imaj, beden her şey kiralık ![]() “ prosedür gereği haşat olarak cartayı çekmemiz şart” “ mukadderat markajından kurtulsam bile gönlün ceza sahasında tek başınayım ![]() “ neşelenir miyiz ki, şans eseri delirsek” |
![]() |
![]() |
|