Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Anketler

Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Söz konusu iddia terör ve bölücülük ile ilgili olduğunda, hukuk sistemi bu tür uygulamalara izin vermemelidir 9 69.23%
Tuncel`in hakkındaki iddialardan aklanana kadar tutuklu kalması, beraat kararı verilirse TBMM`ye gelmesi gerekirdi 1 7.69%
Milletvekillerinin dokunulmazlığı sadece kürsü haklarını korumakla sınırlandırılmadığı sürece böyle çarpık durumlar olacaktır 2 15.38%
Yargılama sürecinin durdurulmadan devam etmesi şartıyla, her vatandaş gibi seçme ve seçilme hakkını kullanmalıdır 0 0%
Salıverilme gerekçesi önce dokunulmazlık, sonra da kaçma ihtimali olmaması olarak bildirildi Bu çelişki giderilmelidir 0 0%
Bir kişi suçlu olduğu kanıtlanmadığı sürece suçsuzdur, bu nedenle milletvekili olmasında bir sakınca yok 0 0%
Bir Türk vatandaşı suçlu dahi olsa, halkın oyu ile seçilebiliyorsa, TBMM`de yerini almalıdır 0 0%
Ben şöyle düşünüyorum: 1 7.69%
İlgilenmiyorum / fikrim yok 0 0%
Oylayanlar: 13. Bu oylama kapalı

Yeni Konu Gönder Kapalı Konu

Konu Araçları
hapishanede, iddiasıyla, olduğu, pkk, sebahat, terör, tuncel, yargılanan, üyesi, örgütü

Terör Örgütü PKK Üyesi Olduğu İddiasıyla Yargılanan Sebahat Tuncel, Hapishanede ...

Eski 08-07-2007   #1
[KAPLAN]
Icon47

Terör Örgütü PKK Üyesi Olduğu İddiasıyla Yargılanan Sebahat Tuncel, Hapishanede ...

Terör örgütü PKK üyesi olduğu iddiasıyla yargılanan Sebahat Tuncel, hapishanede tutuklu iken İstanbul`dan bağımsız milletvekili adayı oldu ve seçildi Salılverilen Tuncel, TBMM`de yemin ederek milletvekilliği görevine başlayacak Bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?

Anket Sahibi: Pella

Eski 08-07-2007   #2
ZehirHacker

Herkes Hak Ettiği Gibi Yaşıyor

Eski 08-07-2007   #3
Gözyaşı

Teröristlere para lazım herhalde kim bulacak bunun gibi ler bulacak anladın sen onu

Eski 08-09-2007   #4
angelesdream

Tuncel`in hakkındaki iddialardan aklanana kadar tutuklu kalması, beraat kararı verilirse TBMM`ye gelmesi gerekirdi

Milletvekillerinin dokunulmazlığı sadece kürsü haklarını korumakla sınırlandırılmadığı sürece böyle çarpık durumlar olacaktır
bu iki şekilde düşünüyorumgüzel anket sorun için teşekkürler kaplan

Eski 09-10-2007   #5
TEMUR38

topunu bi yere doldurup altına bombayı yerleştircn hepsinden kurtulcn her türlü hakkın var neden daha ülkemi bölmeye çalıyosn anlamıyorm
:43:43BLACKROSE <3

Cevap : Terör Örgütü PKK Üyesi Olduğu İddiasıyla Yargılanan Sebahat Tuncel, Hapishanede ...

Eski 03-26-2008   #6
sudenaz

Cevap : Terör Örgütü PKK Üyesi Olduğu İddiasıyla Yargılanan Sebahat Tuncel, Hapishanede ...

aslında temura hak vermiyor değilim benimde içimden geçiyor aynı öfkeyle ama öle yapmış olsak onlardan ne farkımız kalcakki diyorum ve kendimi sakinleştiriyorum çok saçma ya aklım almıyor benim tutukluyken milletvekili seçiliyor ya allahım yarabbim SABIR diyorum bizede gösterceksin ALLAHIM inanıyorum ayrıca kaplan yine herzamanki gibi süper bir konu açmışsın ama ben bu konuda senin yorumunuda öğrenmek istiyorum(emrivaki olarak anlamayın lütfen)

Eski 03-26-2008   #7
eness

SUDENAZA KESİNLİKLE KATILIYORUM
SEÇENLERİ NEFRETLE KINIYORUM

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com