Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadasim, dostum, kardes

Dostum ,Arkadasim , Kardes

Eski 07-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bilmiyorum bundaan rahatsizlik duyan ilk Lahuti uyesi ben miyim?
Ne kadar kutsal ,sicak onemli ve degerli kelime varsa icleri hizla bosaltilip kullanim amaclari degistiriliyorBiz buna ya dikkat etmiyoruz,ya ciddiye almiyoruz ,yada tipki gunahlar gibi yanlis oldugunu bilsekte egomuza hos geldiginden uygulamaya devam ediyoruz
Neden bahsettigimi somutlastirayim
Islama ait kutsal kelimeler;
`Hacim naber ? ``Hocam nasilsin ?`Hatta ilcelere dogru gidildikce `Hafiz ` hitabini da duyarsiniz
Allahin evine turlu zahmetlerle misafir olanlara verilen bu unvanNe oldu da aksamdan kalma bitirimlerin gevsek agizlarina dolandi
Ya Dost?Arkadasliktan ote kader birlikteligini anlatan o agir kelimeAllahin ismlerinden olanAllahin arkadaslik ettigi kullarina verilen ismin Veli isminin dilimizdeki karsiligi
`Bak dostum`la baslayan kac cumlede dost kelimesinin sicakligini gercekten hissetiniz
`Arkadasim` derken bilgi,statu,guc olarak karsinizdakinden daha ustun oldugunuzu belirtmeye calistiginizi fark etmiyormusunuzGercek arkadaslariniza ,gecenin bir vakti cat kapi gidebildiklerinize,ruhunun en gizlilerini paylastiklariniza `Arkadasim`la baslayan cumlelerle mi konusuyorsunuz
`Kardes!` Hangi mafya filminden caldik bu `r` si ve `s` si vurgulu bickin delikanli edasiniBu tertemiz masum kelime ne zaman ustu ortulu tahdit soylemine donustu `hasta misin kardesim sen ?`
` Birader`ide ekleyim aklima gelmisken
Keske kudretinizi,gucunuzu,zekanizi,buyuklugunuzu gizliden gizliye deklare etmek icin bu masum kelimeleri kirletmeseydiniz
Ham ruhlarin egri agizlarinda aci ceken temiz kelimeler
Bu hitaplari samimi kalplerinin ,sicak vurgusuyla dillendirebilen sanslilara selamlarla

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-15-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

selam kardeşim derken hepimiz din kardeşiyiz ve allahın kuluyuz ben şahsen her mesaj yazana kardeşim demiyorum teşekürler allah razı olsun diyorum yazıları bakıyorum düzgün ise kardeşim diyorum
bütün mü'minler kardeştir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com