![]() |
Dostum ,Arkadasim , Kardes |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dostum ,Arkadasim , KardesBilmiyorum bundaan rahatsizlik duyan ilk Lahuti uyesi ben miyim? Ne kadar kutsal ,sicak onemli ve degerli kelime varsa icleri hizla bosaltilip kullanim amaclari degistiriliyor ![]() ![]() Neden bahsettigimi somutlastirayim ![]() Islama ait kutsal kelimeler; `Hacim naber ? ` ![]() ![]() ![]() Allahin evine turlu zahmetlerle misafir olanlara verilen bu unvan ![]() ![]() Ya Dost?Arkadasliktan ote kader birlikteligini anlatan o agir kelime ![]() ![]() ![]() ![]() `Bak dostum`la baslayan kac cumlede dost kelimesinin sicakligini gercekten hissetiniz ![]() `Arkadasim` derken bilgi,statu,guc olarak karsinizdakinden daha ustun oldugunuzu belirtmeye calistiginizi fark etmiyormusunuz ![]() ![]() `Kardes!` Hangi mafya filminden caldik bu `r` si ve `s` si vurgulu bickin delikanli edasini ![]() ![]() ` Birader`ide ekleyim aklima gelmisken ![]() Keske kudretinizi,gucunuzu,zekanizi,buyuklugunuzu gizliden gizliye deklare etmek icin bu masum kelimeleri kirletmeseydiniz ![]() Ham ruhlarin egri agizlarinda aci ceken temiz kelimeler ![]() Bu hitaplari samimi kalplerinin ,sicak vurgusuyla dillendirebilen sanslilara selamlarla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Dostum ,Arkadasim , Kardes |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dostum ,Arkadasim , Kardesselam kardeşim derken hepimiz din kardeşiyiz ve allahın kuluyuz ben şahsen her mesaj yazana kardeşim demiyorum teşekürler allah razı olsun diyorum yazıları bakıyorum düzgün ise kardeşim diyorum bütün mü'minler kardeştir |
![]() |
![]() |
|