07-15-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Schrödinger'in Kedisi
Schrödinger'in Kedisi
Yazar : Alev Alatlı
"Müvekkileniz, halis bir var olma coşkusu ve enerjisi'nin ne olduğunu bilmemektedir," diye ekledi Papaz da, "Kendisi, aşık olduğu erkeklerle, sevişememiş, seviştiklerinin sevgilisi olamamıştır Özgür cinselliğini bir daha asla karşılaşmayacağı, kendisine orasına yenik düştüğünü hatırlatamayacak adamlarla gerçekleştirebileceğini fark ettiğinde, erkek milletini aslında hiç sevmemiş, hiç güvenmemiş olduğunu teslim etmek zorunda kalmıştı Kendisi, düzüşmek sevmeyince daha kolaydır diyen ünlü fahişe ile aynı kanıyı paylaşmaktadır "
"Özetle, İmre Hanım, hayatı boyunca bütün maçlarını tek kale oynamıştır Eski Türkiye'nin Modernist kadınları, bunların hepsi, erkeksi ilkenin yarı sahasına doluşmuş, erkeklerin kalelerin önünde itişip kakışıyorlardı İmre Kadızade, Osman Kuran'ın sevgilisi Zozulya'nın dişiliğini yaşamaktaki coşku ve enerjisine hayran kaldığı durumda bile, zihinsel, ideolojik, etik birlikteliklerin peşinde koşmaktan vageçemedi "
"1990'ların ortasında eski Türkiye'nin nüfus artışı binde ikilerin altına indiydi, nitekim," diye onayladı General Demiroğlu, "Ülke tarihinde rastlanmamış düşüklükte bir orandı bu Doğum kontrol çalışmalarıyla açıklanamayacak bir oran Revolucion!'un intikamını aldığı anlaşılıyor! Müslüman erkekler kadınlar hadım etmişlerdi, Modernist kadınlar da erkekleri hadım ettiler Ülke çapında cinsel iktidarsızlık ortaya çıktı Dr Maria Evangelista'nın bahsettiği Psikolojik Savaş Ünitesinin eski Türkiyelilerin bilinçaltına hakim olduğunu söylediği iki şeyden, seks ve hükümranlıktan, birincisinin aslı budur "
"Hükümranlık, anacıllığın pençesinde kıvranan erkeğin doğal özlemidir zaten!" dedi, başını esefle sallayan Papaz
"Bunlardan başka, benim Müvekkilem, ensest meselesini de anlamıştı," diye sürdürdü General, "Ensest, dişisi olmayan eski Türkiye erkeğinin kendisine kadın yaratma çabasıydı" demekteydi 'Türk erkeklerinin bu çabalarındaki en büyük işbirlikçileri, kendilerinden dişiden kaçan kadınlar Kadınsı bilinçleriyle özdeşleştirdikleri anneleriyle iletişim kuramayan, annlerini yeni yeni edindikleri erkeksi bilinçleriyle değerlendiren kadınlar! Değerlendirme sonuçlarının her zaman eksikli bıraktığı kadınlar Annelerini sevdikleri kadar, annelerini küçümseyen kadınlar Aşk-nefret ilişkileri
|
|
|