Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başka, düşmanı, türkten, türkün, yoktur

Türk'ün Türk'ten Başka Düşmanı Yoktur!

Eski 07-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kitap hakkında

O, Damdaki Mizahçı Bundan çoook uzun yıllar önce, dibe vurmaya başlayan ülkesinin farkına varıp, kendini damlara atan, o gün bugündür, o dam senin, bu dam benim dolaşan mizah ustası Cihan Demirci, epeyce uzun (10 yıllık) bir aradan sonra Damdaki Mizahçı kimliği taşıyan bir kitapla daha yeniden karşınızda Ne demişti o dama ilk çıktığı anda: 'Ben bu dama atlamaya çıktım sanıyorsan yanılıyorsun sevgili halkım Çünkü ben bu dama atlamaya değil, hiçbir şeyi atlamamaya çıktım! '

Türk'ün Türk'ten Başka Düşmanı Yoktur! adlı bu kitap kendine 'hasss' bir mizahın yaratıcısı olan Cihan Demirci’nin Damdaki Mizahçı adlı 'deneme' dizisindeki ikinci kitabıdır Bu kitap kendini damlara atmak zorunda kalmış farklı bir mizahçının; 'Alma mizahçının ahını, dama çıkarır sonra mizahını' dediği birbirinden çarpıcı, birbirinden sarsıcı, birbirinden vurucu deneme yazılarından yani kısacası; 'Türklük halleri'nden oluşuyor

Bu kitaptaki ‘damagojik’ yazılar Türk insanının aslında dışardan herhangi bir düşmana ihtiyacı olmadığını, en iyi düşmanın gene kendisi olduğunu gösterecek acılıkta ve akıcılıkta Bize bizi, size sizi gösterecek, tokat kıvamında kara mizah yüklü bir kitap bu (Tabii kendi yanlışlarını görmesini bilen yürekler için!
Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com