Can Kuşum..Melek Altun.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Can Kuşum..Melek Altun..Can Kuşum ![]() Melek Altun![]() ![]() ![]() Can Kuşum Melek ALTUN Kategori : Edebiyat / Diğer Yayın evi : Kaynak Yayınları Günebakan çiçeğini bilir misin, hani yüzünü güneşin aydınlığına çeviren ayçiçeğini ![]() ![]() Yüzümüz, yönümüz sevgiye çevrilidir bizim Sevginin ışığı altında ceplerimizde umut, gözlerimizde deniz mavisi ışıltı, bir olurdu iki kalp; bir yöne bakan ayçiçeği gibi kenetlenirdik sımsıkı![]() Yıldızlar yolumuz olurdu Koşarak geçerdik yıldızların üzerinden![]() ![]() Bak, yine yıldızlar yastık savaşı yaptığımız odanın pencerelerinden göz kırpıyor bize![]() ![]() Yıldızlar çoğalıyor içimizde![]() ![]() Gönlümüz yıldız yağmuruna tutuluyor Elimi uzatıyorum yıldızlara, elini buluyorum ellerimde ve sen bir yıldızsın aslında![]() Can Kuşum Melek ALTUN Kategori : Edebiyat / Diğer Yayın evi : Kaynak Yayınları Günebakan çiçeğini bilir misin, hani yüzünü güneşin aydınlığına çeviren ayçiçeğini ![]() ![]() Yüzümüz, yönümüz sevgiye çevrilidir bizim Sevginin ışığı altında ceplerimizde umut, gözlerimizde deniz mavisi ışıltı, bir olurdu iki kalp; bir yöne bakan ayçiçeği gibi kenetlenirdik sımsıkı![]() Yıldızlar yolumuz olurdu Koşarak geçerdik yıldızların üzerinden![]() ![]() Bak, yine yıldızlar yastık savaşı yaptığımız odanın pencerelerinden göz kırpıyor bize![]() ![]() Yıldızlar çoğalıyor içimizde![]() ![]() Gönlümüz yıldız yağmuruna tutuluyor Elimi uzatıyorum yıldızlara, elini buluyorum ellerimde ve sen bir yıldızsın aslındaalıntı |
|
|
|