Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
evlilik, ilkim, kadın, mektup

3 Kadın 3 Mektup 3 Evlilik -- İlkim Öz...

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

3 Kadın 3 Mektup 3 Evlilik -- İlkim Öz...

Kitabın Adı : 3 Kadın 3 Mektup 3 Evlilik
Yayınevi : Öz Eğitim Danışmanlık
Yazarı : İlkim ÖZ
Basım Yeri / Tarihi : Istanbul / 2005 - Haziran
Sayfa Sayısı : 192
Tür: Psikoloji ( öykü )

Kitap Hakkında:
Birbirinden farklı üç kadının İlkim Öz'e yazdığı mektuplar
" Ama aşk beklemiyordu Yüreğinin içinden dışarıya çıkmak isteyen bu güçlü enerji, bastırılmayı sevmiyordu"
" Göğsümün ortasında, görünmeyen bir sicim beni Murat'a ve hayata bağlamıştı Hakim bizi boşarken beni sadece Murat'tan değil yaşamaktan da boşamıştı"
" Kendimi tenis topuna Can'ı rakete benzetiyordum Ben hep O'na gidiyordum ve O'da beni hep uzaklara savuruyordu"
" Restorandan iki yabancı gibi çıktık Ayrı ayrı arabalara bindik Ve iki yabancı olarak aynı eve girdik"

İlkim Öz'ün diğer kitapları gibi bu kitabı da duygu ve keyif dolu okuyacaksınız

Yazar Hakkında :
İlkim ÖZ

Ankara’da doğdu 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nü bitirdikten sonra, çeşitli hastanelerin psikiyatri kliniklerinde klinik psikolog olarak görev aldı Özel rehberlik ve danışma merkezlerinde psikoterapist ve yönetici olarak çalıştı Ankara’da yerel bir radyoda kendi konusu ile ilgili bir radyo programını altı yıl boyunca hazırlayıp sunan İlkim Öz, TRT radyo ve televizyonları dahil olmak üzere, pek çok radyo ve TV kanalına uzman konuk olarak halen katılmakta ve ana haber bültenlerinde görüşle alınmaktadır Bir derginin düzenlediği panelde gösterilmek üzere çekilen kısa metrajlı bir filmin senaryosunu yazmıştır Aile ve eşlerle ilgili çalışmalarından dolayı, Türkiye’nin pek çok il ve ilçesinde konferansları ve söyleşileri düzenlenmektedir Ankara’da özel bir hastanede bireysel ve evlilik terapileri çalışmalarını sürdürmekte, aynı zamanda Lösev’de, lösemili çocuklar ve aileleriyle psikoterapi seansları devam etmektedir Halen kendisine ait psikolojik danışma merkezinde psikolog ve aile terapisti olarak bireysel psikoterapi, aile danışmanlığı, evlilik terapileri, gençlerle ve çocuklarla psikoterapi çalışmalarını sündüren İlkim Öz, çeşitli dergilerin yayın ve danışma kurulunda olup, dergi ve gazetelerde çıkan yazılarının yanı sıra, yayımlanmış on bir kitaba da imzasını atmıştır İlkim Öz’ün yayımlanan kitapları: Çocukta Uyum ve Davranış Bozuklukları; Çocuk ve Aile; Çocuk ve Eğitim, Genç Olmak, Ben Kimim?; Gencim Doğruyum; Mesleğini Kendin İçin Seç; Terapide Beş Soluk; Üç Kadın Üç Mektup ÜÇ Evlilik, Anne-Baba Olma Sanatı

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com