![]() |
Cennetin Dibi // Gündüz Vassaf... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cennetin Dibi // Gündüz Vassaf...Cennetin Dibi // Gündüz Vassaf Kitap Hakkında Adı Cennetin Dibi EAN 9789754707342 ISBN 9754707340 Yayın No İletişim 558 Dizi Çağdaş Türkçe Edebiyat 99 Sayfa - Fiyat 249 Sayfa Baskı 13 ![]() Yazar Gündüz Vassaf Düzelti Seçkin Oktay Kapak Hakkı Mısırlıoğlu Uygulama Hüsnü Abbas Montaj Şahin Eyilmez Dizgi Maraton Dizgievi İç Kapak Deseni Andreas Vesalius Kapak Filmi Diacan Grafik Cilt Sena Ofset Basımevi Sena Ofset Cehenneme Övgü’de “bu dünya”yı sorgulayan Gündüz Vassaf ikinci kitabında “cennet”e, hem de cennetin ta dibine el atıyor ![]() ![]() ![]() ![]() “Gündüz Vassaf düşgücünün avukatı, düzyazımızın en özgür ruhlu kalemi ![]() ![]() Yazar Hakkında 1946’da ABD’de doğan Gündüz Vassaf, liseyi İstanbul Robert Kolej’de tamamladıktan sonra 1968’de George Washington Üniversitesi’nde psikoloji eğitimi gördü ![]() ![]() ![]() ![]() Gündüz Vassaf’ın yayımlanmış olan kitapları: Zekâ ve Zekâ Testleri Nedir Ne Değildir?, Ankara Üniversitesi Mediko-Sosyal Merkezi Yayınları, Ankara, 1977, Temel Zihin Yetenekleri Testi, Ankara Üniversitesi Mediko-Sosyal Merkezi Yayınları, Ankara, 1977, Introduction to Psychology (Editör), Boğaziçi Üniversitesi, İstanbul, 1978; Wir Haber unsere Stimme noch nicht laut gemacht; Türkische Arbeitkinder in Europa, Res Publicae, Felsberg, 1985, Cehenneme Övgü: Gündelik Hayatta Totalitarizm, İletişim Yayınları, İstanbul, 1999, Cennetin Dibi: Modern Zamanda Eğlencelik Hayat, İletişim Yayınları, İstanbul, 1999, Annem Belkıs, İletişim Yayınları, İstanbul, 2000 ![]() Eserleri: Sınırların Ötesinden Daha Sesimizi Duyurmadık alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
Cennetin Dibi // Gündüz Vassaf... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cennetin Dibi // Gündüz Vassaf...Hala okuyamadım şu kitabı, bulamıyorum çünkü! Cehenneme Övgü mükemmeldi, bu kitabını çok merak ediyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|