Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
efsaneleri, sardinya

Sardinya Efsaneleri

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sardinya Efsaneleri

03042011
Sardinya Efsaneleri

Her hazinenin kapısında bir lanet sizi bekler

Sardinya Efsaneleri

İtalyan edebiyatına yabancı olmayanlar, Deledda'nın adını muhakkak duymuştur 1926 yılında Nobel Edebiyat Ödülü'nü kazanan ve doğup büyüdüğü toprakların hikayeleriyle yoğrulan Deledda, Sardinya Efsaneleri kitabında, Sardinya halkının anlattığı korkunç hikayeleri derliyor, korku ve hurafelerle beslenen bir halkın hayal gücünü yansıtıyor
Uğursuz olaylar ve kişilerle süslü kitabın, on üç hikayeden oluşması tesadüf olmasa gerek Her birini okurken tüyleri ürperiyor insanın, hele benim gibi gece yatınca kitap okuyanlardansanız, okuduklarınızın rüyanıza gireceğini garanti ediyorum Korkmayı sevmek böyle bir şey işte İnsan vazgeçemiyor Gotik edebiyattan da vazgeçmeyeceğiz Can Yayınları'nın Gotik Romantik dizisini de bu yüzden takdir ve teşekkürle karşılıyoruz!

dır

Alıntı Yaparak Cevapla

Sardinya Efsaneleri

Eski 07-16-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Sardinya Efsaneleri

Mutlaka okuyacağımMistik olan yöresel öyküler sevdiğim bir konu
Teşekkürler tanıtım için Charlotte

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com