|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| başlar or aklınızı, başınıza, beyinde, kılavuzu, toplama, şey |
Her Şey Beyinde Başlar/Aklınızı Başınıza Toplama Kılavuzu! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Her Şey Beyinde Başlar/Aklınızı Başınıza Toplama Kılavuzu!![]() Yayın Evi : Alfa Yayınları Yazar : Mümin Sekman Her şey beyinde başlar Başarı, mutluluk, huzur beyinden gelir İnsanın karakteri, kararları, kaderi kafasında şekillenir Bazıları baştan kazanırken, bazıları ‘kafadan' kaybeder! Beyin vücudun % 2'si olsa da, geri kalan % 98'i yönetiyor Önemli bir iş yaptığından başımızın üstünde yeri var! Aklın makinesi olan beyin herkese ‘bedava' veriliyor! Çoğumuz onu nasıl çalıştırmak gerektiğini öğrenmiyoruz O da kafamızın içinde, kafasına göre çalışıyor! Ürettiği duygu ve düşüncelerin sonucunu ise biz yaşıyoruz Biz onu kullanmasak da o bizi kullanmaya devam ediyor Ne düşüneceğimizi, ne yapacağımızı belirliyor Bu kitap beyne, beyni anlatıyor Aklını başına toplamak ve hayatını ‘baş'tan aşağı değiştirmek isteyenler için…
|
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Her Şey Beyinde Başlar/Aklınızı Başınıza Toplama Kılavuzu!evet kesinlikle öyle beyin çok önemli şu ana kadar beynimin yüzde 70 kullanmayı başardım birde yüzde yüzünü kullanayım siz beni o zaman görün |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Her Şey Beyinde Başlar/Aklınızı Başınıza Toplama Kılavuzu!ıspanaknamık Nickli Üyeden Alıntı evet kesinlikle öyle beyin çok önemli şu ana kadar beynimin yüzde 70 kullanmayı başardım birde yüzde yüzünü kullanayım siz beni o zaman görün hacı sevgi beyinle olduktan sonra adı sevgi olmaz kalple sevmek önemli bunu başaranda yok beyin ,beyinciklerle seviyorlar sonra suçlu biz oluyoz düşünmeden deli sevcen diken üstünden seversen diken batar ![]() ![]()
|
|
|
|