![]() |
Bir Türk Ailesinin Öyküsü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Türk Ailesinin Öyküsübu kitabı arkadaşımdan almıştım az evvel bitti ama ağlamaktan gözlerim şişti kitap gercek hayat hikayesi osmanlının son döneminde başlıyor savaşı, cumhuriyet dönemini atatürkün vefatını valhasılı kuşaktan kuşağa bir yüzyılı sanki kaplamış belgesel niteliğinde anlatıcı çocukluğundan başlıyor anlatıcının çocuğu tamamlıyor kitabı o kadar etkileyici dokunaklı ne söylenir bilmiyorum ki mutlaka herkes okusun isterdim yazar irfan orga çeviren arın bayraktaroğlu ana yayıncılık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Türk Ailesinin ÖyküsüOsmanlı'nın son döneminde başlıyor savaşı, Cumhuriyet dönemini Atatürk'ün vefatını valhasılı kuşaktan kuşağa bir yüzyılı sanki kaplamış belgesel niteliğinde anlatıcı çocukluğundan başlıyor anlatıcının çocuğu tamamlıyor ![]() * Biyografi niteliğindeki eserler aynı zamanda ilgili zamanın toplumsal tarihini de açıkça seyretmemizi sağlıyor ![]() ![]() Teşekkürler Esila |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Türk Ailesinin Öyküsülogos Nickli Üyeden Alıntı Osmanlı'nın son döneminde başlıyor savaşı, Cumhuriyet dönemini Atatürk'ün vefatını valhasılı kuşaktan kuşağa bir yüzyılı sanki kaplamış belgesel niteliğinde anlatıcı çocukluğundan başlıyor anlatıcının çocuğu tamamlıyor ![]() * Biyografi niteliğindeki eserler aynı zamanda ilgili zamanın toplumsal tarihini de açıkça seyretmemizi sağlıyor ![]() ![]() Teşekkürler Esila rica ederim eğer okumadınızsa tavsiye ederim |
![]() |
![]() |
|