Arif Pamuk Dua Kitaplari Ya Da Baska Yazarin |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Arif Pamuk Dua Kitaplari Ya Da Baska YazarinSelamunaleykum mumin arkadaslarim, kac haftadir buyuk uzuntu icindeyim Yurtdisinda yasadigim icin Turkiyedeki o guzel dini eserlere, dua kitaplarina ulasamiyorum Fakat Turkiyede neredeyse her evde onlarca dua kitaplari olan insanlar vardir Arif Pamuk Hocanin neredeyse her evde, her camide ya da Kur’an kurslarında bir eserine rastlamak mümkün Bizim buradaki muslumanlar Turkiyedeki gibi kitap acisindan sansli degil Son gunlerde tek istegim var o da birkac tane guzel dua kitabimin olmasi Eger icimizde boyle fazladan kitabi olan varsa yollayabilir mi Allah rizasi icin Gercekten o kadar sevinirim ki anlatamam Gonlum o kadar mutlu olcak ki![]() ![]() ![]() Ama tabiki fazladan varsa yoksa hicbir masrafa girsin istemem kimse![]() ![]() Maddi durumum olsa zaten Turkiyeye gelir alirdim ama su an boyle bir butcem yok malesef Allah rizasi icin yapacaginiz kitap yardimi icin simdiden minnettarim Allah razi olsun bu yaziyi okuyan arkadaslardan Hayirli gunler
|
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Arif Pamuk Dua Kitaplari Ya Da Baska YazarinTurkiye gitmek icin butcen yokmus ama yurt disinda alabilecegin bir kac online kitap sitesi var Eger Avrupa icerisindeysen mesela kitap de diye bir firma var, eve servise yapiyor Avrupada'ki online kitapcilarda dini eserler cok satiliyor Bir bak istersen![]() Bende yurt disinda yasiyorum ve bende bunun sikintisini yasiyorum Neyseki o bir kac firmayi kesfettim![]() Turkiye'de ki kadar guzel eserler olmasada, gene de bir suru dua kitabi var satin alabilecegin
|
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Arif Pamuk Dua Kitaplari Ya Da Baska YazarinAllah razi olsun tavsiyen icin Ben Bulgaristanda yasiyorum Burada ne yazik ki boyle kitaplar eserler hic yok arastirdim fakat bulamadim Internetten bir arkadas siparis etmisti teslim ucreti bayagi bi dolgun geldi aldigi kitaplardan daha fazla bir ucret odedi dogrusu ben de bu yuzden cesaret edemedim ama sizin dediginiz site daha guvenli sanirim![]() --- Sonraki mesaj --- pasa Nickli Üyeden Alıntı Turkiye gitmek icin butcen yokmus ama yurt disinda alabilecegin bir kac online kitap sitesi var Eger Avrupa icerisindeysen mesela kitap de diye bir firma var, eve servise yapiyor Avrupada'ki online kitapcilarda dini eserler cok satiliyor Bir bak istersen![]() Bende yurt disinda yasiyorum ve bende bunun sikintisini yasiyorum Neyseki o bir kac firmayi kesfettim![]() Turkiye'de ki kadar guzel eserler olmasada, gene de bir suru dua kitabi var satin alabilecegin ![]() dediginiz siteye baktim fakat aradigim tarzda eserler yoktu |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Arif Pamuk Dua Kitaplari Ya Da Baska Yazarinarif pamuk kitaplarının satıldıgı yayınevinle direk temas kurun,bulamadıgınız kitapları onlar gönderiyorlar ![]() ![]() internette telefon ve adresi var araştırısanız![]() ![]()
|
|
|
|