Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
günü, imza, kanyon

Kanyon İmza Günü

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kanyon İmza Günü

Yılmaz Özdil, Yeni Kitabı “İsim,Şehir,Hayvan” İle İmza Gününde Sevenleriyle Buluşuyor D&R KANYON 30 Nisan 2011 Cumartesi

Saat 15:00

Not: Mümkün Olduğu Kadar Paylaşırsak Herkes Duysun Sonra Ben Duymadım Görmedim Demesin Kimse

Sn iset şara dün sanırım imza günü istemiştin Çekim yasasını bu denli kuvvetli kullanıyor olduğunu bilmiyordum

Alıntı Yaparak Cevapla

Kanyon İmza Günü

Eski 07-16-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Kanyon İmza Günü

yaw mandagül (allahım sevdiğim birine böle hitap etmek ne kadar zoruma gidiyo bi bilsen) ben izmirdeyim, ve geçen pazar o işi hallettim bana ismini özelden yazarsan, yaz aylarında istanbula gittiğimde, yılmazı ziyaret etmeyi planlıyorum, o tarihe kadar imzalatmamış olursan bi tane sana bi tane de mabel'e imzalatacam onu kastetmiştim yoksa nasıl geleyim ben şimdi oralara
Alıntı Yaparak Cevapla

Kanyon İmza Günü

Eski 07-16-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Kanyon İmza Günü

tımam tımam şansa bu imza gününe de gidemicem
geldiğinde bana muhakkak yazarsın beraber giderük olmadı
bu arada bana İNCİ de rahatlıcaksan

Alıntı Yaparak Cevapla

Kanyon İmza Günü

Eski 07-16-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Kanyon İmza Günü

Mandagül Nickli Üyeden Alıntı

tımam tımam şansa bu imza gününe de gidemicem
geldiğinde bana muhakkak yazarsın beraber giderük olmadı
bu arada bana İNCİ de rahatlıcaksan

hahahahahahaha evet yaaa diğer konuya yazmışsın ama görmemişim yeni gördüm

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com