![]() |
Olasılıksız Adam Fawer |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olasılıksız Adam FawerTanıtımdan ![]() ![]() ![]() Bir sabah, yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınızı düşünerek uyandınız ![]() ![]() ![]() ![]() Şans nedir gerçekten? İçinizde bütün parayı kırmızıya yatırmanız gerektiğini söyleyen bir his var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
Olasılıksız Adam Fawer |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olasılıksız Adam Fawer![]() Adam Fawer; Çeviren: Şirin Okyayuz Yener April Yayıncılık; Bir sabah, yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınızı düşünerek uyandınız ![]() ![]() ![]() ![]() Şans nedir gerçekten? İçinizde bütün parayı kırmızıya yatırmanız gerektiğini söyleyen bir his var ![]() Yolda gidiyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Olasılıksız Adam Fawer |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olasılıksız Adam Fawerjung ve teoremlerinden bahsediyor bu kitap ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Olasılıksız Adam Fawer |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olasılıksız Adam Fawerçok güzel bir kitap fethiye istanbul yolunda soluksuz bitirmiştim aynı yazarın 2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Olasılıksız Adam Fawer |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olasılıksız Adam Fawer![]() Bitirmek İçin Yarını, Başkasına Anlatmak İçin Bitirmeyi Beklemeyeceksiniz ![]() 'Olasılıksız demek yetersiz kalacaktır ![]() ![]() Clive Cussler 'İlk cümleden itibaren bağlanıp kaldım; sayfaları, floş royal tutturmaya çalışan bir kumarbazın kartlarını açtığı gibi çevirdim ![]() ![]() ![]() Ben Mezrich, 'Mekanı Batırmak' ve 'Çirkin Amerikalılar'ın yazarı ' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() People Bir sabah, yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınızı düşünerek uyandınız ![]() ![]() Siz hiç Loto'da büyük ikramiyeyi kazanmadınız ![]() ![]() Şans nedir gerçekten? İçinizde bütün parayı kırmızıya yatırmanız gerektiğini söyleyen bir his var ![]() Yolda gidiyorsunuz ![]() ![]() ![]() Eğer siz de kontrolün kimde olduğunu merak ediyorsanız, 'OlasılıkSız' tam size göre bir roman ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Olasılıksız Adam Fawer |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olasılıksız Adam Fawerbu kitabı şu anda okuyorum yarısına falan geldim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Olasılıksız Adam Fawer |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olasılıksız Adam Fawerkitap hakkında yorum yapabilir misin sevgili _üzgün_ ben kitabı birkaç kere gördüm ve dün yazarının katıldığı bir programı izledim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Olasılıksız Adam Fawer |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olasılıksız Adam FawerBen de okudum ve çok beğendim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |