Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ali, cagin, olum, tekalan, tuzaklariserif

Cagin Olum Tuzaklari-Serif Ali Tekalan..

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cagin Olum Tuzaklari-Serif Ali Tekalan..

Cagin Olum Tuzaklari-Serif Ali Tekalan
gunumuzde hizla artmaya baslayan bagimliliklarla alakali cd destekli cok guzel bir kitap

Prof Dr Şerif Ali Tekalan Beyi çalışmasından dolayı kutluyor, bu kitapla insanımız adına faydalı neticeler elde edilmesini diliyorum

Prof Dr Recep Akdağ

TC Sağlık Bakanı

Bu güzel eseri ortaya çıkaran saygıdeğer meslektaşım, değerli gönüldaşım Prof Dr Şerif Ali Tekalan'ı ve emeği geçen herkesi kutlarım Bu kitabın ilgililerce okullara tavsiye edilebilecek ve bu manada gençlerimize yol gösterecek kaynak bir bilgi dağarcığı niteliğinde olduğunu ifade etmek benim için en büyük mutluluk olacaktır

Prof Dr Cevdet Erdöl

TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı

Hayatımızı "Keşke" pişmanlığı ile rezil etmek istemiyor, hep neşeli ve umutlu olmayı arzuluyorsak, bunu ancak sağlığımıza dikkat ederek gerçekleştirebiliriz "Ben de sıhhatli bir nefes istiyorum," diyenler, basit ama her zaman geçerli "formülü" Prof Tekalan'ın bu kitabında bulacaklardır

Fehmi Koru

Gazeteci-Yazar

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com