Çöl Deniz |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çöl Deniz![]() yayın evi:Timaş yayınları yazar:Sibel eraslan Son Elçi ahitliydi, bağlıydı, sözlüydü ![]() ![]() Habibini çok seven Zat, onu dünyanın en güzel evine bağışlayabilirdi ancak Onun evi Vahyin Eviydi Ve Rabbi ona kadını, güzel kokuyu ve göz nuru namazı sevdirendi![]() ![]() Sevdirilen ilk kadının ismiyse Hatice'ydi Sığınaktı Hatice Sevgilisi'ne, onun güvenli limanıydı Hatice'nin kalbi, Allah'ın, Sevgilisi için yar kıldığı mekandı![]() ![]() Allah'ın Sevgilisi, Hatice'nin yürek evinde iskan olacaktı![]() ![]() Allah, Sevgilisi'ne bir kadını, Hatice'yi ev kılmıştı![]() ![]() Hatice, kadın ve anneydi Hatice, muharrik güç ve doğurganlık demekti![]() ![]() Bir gün gözleri bulutlanarak etrafındakilere şöyle demişti Son Elçi: "Allah bana Hatice'den daha hayırlı bir kadın vermemiştir İnsanlar bana inanmazken, o inandı Herkes beni yalanlarken, o beni kabul etti İnsanlar benden kaçarken, o beni varı yoğu ile destekledi Ve Allah bana, başka kadınlardan değil, Hatice'den evlat ihsan etti " Allah'ın Sevgilisine sevgili olan kadının öyküsü![]() ![]() Sibel Eraslan'ın kaleminden![]()
|
|
|
|