Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağladı, akdoğan, aytuğ, gözyaşlarını, öptüm

Ağladı Ve Gözyaşlarını Öptüm / Aytuğ Akdoğan...

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ağladı Ve Gözyaşlarını Öptüm / Aytuğ Akdoğan...

Ağladı ve Gözyaşlarını Öptüm / Aytuğ Akdoğan

Ağladı ve Gözyaşlarını Öptüm

"Hayat genç bir yazarı yolculuklara zorluyorsa, Aytuğ Akdoğan valizini çoktan hazırlamış Onun ufkunu maceralar, rotasını ise merak belirleyecek Gittiği yerden döner mi: Aklı bedenini bağışlarsa oralarda kalacaktır Yazdıkları bunun ipuçlarını taşıyor çünkü"
Küçük İskender

Kitap, ilk cümlesinden itibaren toplumsallaşmış ya da toplumsallaşamamış insanın sahip olabileceği kimlikleri sorgular ve ironik bir biçimde serseri ruhlu bir genç tarafından, yirmi birinci yüzyılın modern insanına ve hayatına eleştirel bir bakış getirir Henüz on dokuz yaşındaki bir gencin aykırı varoluşunu keşfetme ve hakikat arayışındaki yolculuğunda edindiği gözlem ve yorumlar, kitabı üç bölümden oluşan psikolojik bir deneme-roman haline getirir; yazar, bir şeyler anlatırken aynı zamanda bir şeyler söylemeyi de arzular Yıllarca yalnız yaşamasına izin verildiğinden dolayı içinde oluşan intikam ve şiddet duygusu yüzünden ise kitabın sonlarına doğru artık ufak ufak delirmeye başlar; okur bu sonlarla beraber yazarın bilinci ile kendi sorgusu arasında gidip gelir Kitabı bitirdiğinizde ise yazarın deyimiyle kendinizi gerçekleştirmek için yazarı öldürmüş olursunuz
alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com