![]() |
Voodoo Büyüleri Kitabı Şeytanla Anlaşma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Voodoo Büyüleri Kitabı Şeytanla Anlaşma![]() “ ![]() ![]() ![]() ![]() “Evet inanıyorum,” diye yanıt verdi ![]() ![]() ![]() h2o yayınlardan çıkan kitap ![]() ![]() ![]() kitapta kara büyü, aşık etme, para kazanma gibi 10'larca büyü mevcut ![]() ![]() ![]() ![]() İskambil falları sunak yapımı, fal nazar ve büyü gibi pek çok başlık bulabileceğiniz kitap ben gibi bu alnla ilgilenenler için paylaşılmaya değer bir eser ![]() --- Sonraki mesaj --- |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Voodoo Büyüleri Kitabı Şeytanla Anlaşmaimanını kaybetmeyen bir insan zaten büyü yapamaz ![]() ![]() woodonun gerçekleşebilmesi için herşeyden önce inanmak gerekir felsefesi bu zaten ![]() araştırdım bu konuyu daha önce ![]() ![]() inanılan şeylerde belli zaten onlara inanırsan imanını kayberdersin ve yapılan büyüler işe yarar ![]() bu woodo olayını anlatan bir film izlemiştim ![]() ![]() başrollerinde kate hudsonun oynadığı iskelet anahtar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Voodoo Büyüleri Kitabı Şeytanla Anlaşmaıspanaknamık Nickli Üyeden Alıntı imanını kaybetmeyen bir insan zaten büyü yapamaz ![]() ![]() woodonun gerçekleşebilmesi için herşeyden önce inanmak gerekir felsefesi bu zaten ![]() araştırdım bu konuyu daha önce ![]() ![]() inanılan şeylerde belli zaten onlara inanırsan imanını kayberdersin ve yapılan büyüler işe yarar ![]() bu woodo olayını anlatan bir film izlemiştim ![]() ![]() başrollerinde kate hudsonun oynadığı iskelet anahtar ![]() imana dair olanları yoksaymıyorum ama insana dair olan herşeyi önemsiyor ve mesleye büyü ve büyücülük açısından değil bir kültür olarak bakıyorum ![]() ![]() ![]() insanlann büyü ve benzeri şeylerle ilgilenmesini anlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu gözle bakarsak günah yada sevap olması önemsizleşir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Voodoo Büyüleri Kitabı Şeytanla Anlaşmaholy Nickli Üyeden Alıntı imana dair olanları yoksaymıyorum ama insana dair olan herşeyi önemsiyor ve mesleye büyü ve büyücülük açısından değil bir kültür olarak bakıyorum ![]() ![]() ![]() insanlann büyü ve benzeri şeylerle ilgilenmesini anlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu gözle bakarsak günah yada sevap olması önemsizleşir büyüyle yoğrulmuş bir kültür ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bunlar cahil ve ilkel toplumların inanışları ne denli doğru ve güvenilir olabilir ![]() ![]() ![]() uygulamada ve mantıkta aynıdır ![]() ![]() kendileriininde ifade ettiği gibi varlıklar aracılığıyla yaparlar ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Voodoo Büyüleri Kitabı Şeytanla Anlaşmayukardaki arkadasa katiliyorum, bunun kültür ile hicbir alakasi yok! bugün afrikada hergün binlerce insan kayboluyor ve vücud unsurlari kesilmis alinmis olarak su kanal agizlarinda ölü bulunuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|