Lanetli... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lanetli...Lanetli P C CastPEGASUS YAYINLARI “Benimle gelin, olur mu? Haydi, tekrar ölümsüzlerin dünyasına geçelim Bu kitaptaki muhteşem yazarların hikâyelerinin çeşitliliği ve zenginliği karşısında gözlerim kamaştı![]() Rachel Caine’in Morganville’ini ziyaret etmek her zaman bir zevktir ve Tanith Lee’nin eşsiz sesinin büyüsüyle baştan çıkarılmak büyük bir hazdır ![]() Vampirlerin üç intikam tanrıçası tarafından yaratıldığı Kristin Cast’ın dünyasına gülümseyerek, hem tatmin olmuş bir okuyucu hem de kızıyla gurur duyan bir anne oldum ![]() Claudia Gray’in İç Savaş öncesi hikâyesinin son kısmı beni neşelendirdi “Lanetli Aşk”ta Cynthia Leitich Smith’in olağanüstü hikâyesinden zevkle karışık bir şaşkınlık duydum![]() Richelle Mead’in “Mavi Ay”ı nefesimi kesti Nancy Holder’ın kıyamet sonrası görüşü beni vahşi, ürkütücü bir geziye çıkardı ve Rachel Vincent’ın vampir sireni efsanelerimize hoş bir katkı oldu![]() Bu sayfalardaki sihri okurken bana eşlik etmeniz için sizi davet ediyorum Hep birlikte vampirlerin cazibesiyle hiptonize olacağız ve böylece geçici bir süre için bile olsa bir parça ölümsüzlüğe ulaşacağız ” Çeviren: Esra Doyuk Yayın Yılı: 2011 Kitap Kağıdı 288 sayfa 13,5x21 cm Karton Kapak ISBN:6054456260 Dili: TÜRKÇE alıntı |
|
|
|