![]() |
Kadınları Kullanma Kılavuzu--İlhan Uçkan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınları Kullanma Kılavuzu--İlhan UçkanKitabın Adı : Kadınları Kullanma Kılavuzu Yayınevi : Epsilon Yayınevi Yazarı : İlhan UÇKAN Basım Yeri / Tarihi : İstanbul / 2002 - Eylül Sayfa Sayısı : 223 Tür: Edebiyat (Roman - Öykü) Yerli Kitap Hakkında: Bir kadın "Seni Seviyorum!" diyorsa bu yalnızca aşkından kaynaklanmaz ![]() ![]() Sessizce, usulca sorulan bu soru: "Peki ya sen?" Bir kadın "Seni Seviyorum!" diyorsa, bu "Beni sevmeni, bana delice aşık olmanı ve her istediğimi yapmanı istiyorum," demektir ![]() "Efendinin ben olduğumu bir köle hayatı istiyorum ![]() Ama bunun böyle olduğunu sen asla bilemeyeceksin!" Çok satan kitaplar listesindeki yerini uzun süre koruyan ERKEKLERİ KULLANMA KILAVUZU'nun yazarı İlhan Uçkan, KADINLARI KULLANMA KILAVUZU'nda oyunu eşitliyor, oyunculara eşit haklar tanıyor ![]() Kitaptan Alıntılar : Taktikler Yalnızsanız, bir kız arkadaşa ihtiyacınız varsa, ama bulamakta ya da bulduğunuzda onu nasıl olup da kendinize bağlayacağınız konusunda bir türlü başarı sağlayamıyorsanız, işte size en kısa yoldan “hap” gibi bilgiler… Rağbet gören erkek görüntüsü nasıl yaratılır? Aşk oyunu… Pratik Bilgiler Eski sevgiliniz, en yakın arkadaşınızın yeni sevgilisi olursa… Sevgilinizin en yakın kız arkadaşı size ilgi duyuyorsa… “Özel günler” sevgiliniz için çok önemliyse… Aldatılıyorsanız… Yazar Hakkında : İlhan UÇKAN Mimar Sinan Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, resim Bölümü'nü bitirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|