Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kadınları, kullanma, kılavuzuilhan, uçkan

Kadınları Kullanma Kılavuzu--İlhan Uçkan

Eski 07-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kadınları Kullanma Kılavuzu--İlhan Uçkan

Kitabın Adı : Kadınları Kullanma Kılavuzu
Yayınevi : Epsilon Yayınevi
Yazarı : İlhan UÇKAN
Basım Yeri / Tarihi : İstanbul / 2002 - Eylül
Sayfa Sayısı : 223
Tür: Edebiyat (Roman - Öykü) Yerli

Kitap Hakkında:

Bir kadın "Seni Seviyorum!" diyorsa bu yalnızca aşkından kaynaklanmaz Daha ziyade bir soru cümlesidir bu
Sessizce, usulca sorulan bu soru: "Peki ya sen?"

Bir kadın "Seni Seviyorum!" diyorsa, bu "Beni sevmeni, bana delice aşık olmanı ve
her istediğimi yapmanı istiyorum," demektir

"Efendinin ben olduğumu bir köle hayatı istiyorum
Ama bunun böyle olduğunu sen asla bilemeyeceksin!"
Çok satan kitaplar listesindeki yerini uzun süre koruyan
ERKEKLERİ KULLANMA KILAVUZU'nun yazarı İlhan Uçkan,
KADINLARI KULLANMA KILAVUZU'nda oyunu eşitliyor,
oyunculara eşit haklar tanıyor

Kitaptan Alıntılar :

Taktikler

Yalnızsanız, bir kız arkadaşa ihtiyacınız varsa, ama bulamakta ya da bulduğunuzda onu nasıl olup da kendinize bağlayacağınız konusunda bir türlü başarı sağlayamıyorsanız, işte size en kısa yoldan “hap” gibi bilgiler…

Rağbet gören erkek görüntüsü nasıl yaratılır?

Aşk oyunu…

Pratik Bilgiler

Eski sevgiliniz, en yakın arkadaşınızın yeni sevgilisi olursa…
Sevgilinizin en yakın kız arkadaşı size ilgi duyuyorsa…
“Özel günler” sevgiliniz için çok önemliyse…
Aldatılıyorsanız…

Yazar Hakkında :
İlhan UÇKAN

Mimar Sinan Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, resim Bölümü'nü bitirdi Öğrencilik yıllarında çeşitli mizah dergilerinden çalıştı 1992'de ilk kişisel sergisini açtı Çeşitli resim ve enstalasyon sergi faaliyetlerini sürdürürken, Express, Kadınca, Esquire, Max gibi dergilerde yazarlık, köşe yazarlığı, editörlük görevlerinde bulundu ve bazı radyolarda program hazırladı Resimde "optik oyunlara" olan ilgisi giderek "hayatın içindeki oyun" kavramına ve özellikle de "kadın oyunlarına" doğru yöneldi Express Dergisi'nde, "cins-i Latif", Kadınca'da "Hayat Bir oyun", Esquire'da "Oyunbozan" köşelerini yazdı Domus M mimarlık ve tasarım dergisinde tema koordinatörlüğü görevinde bulundu 1999'da "Bugün Ne Olacağıma Henüz Karar Veremedim" adlı ilk kitabını internet ortamında wwwbeyoglunet'de yayınladı Internet'te ilk Türkçe kitap yayımı olan ve ayrıca basılı olarak da yayınlanacak bu kitabının yanı sıra, çeşitli kitap, senaryo, dergi, internet yayını, bilgisayar oyunu projelerini sürdürüyor İstanbul, Beyoğlu'nda yaşıyor ve oynamaya devam ediyor
alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com