Zorluklara Karşı Kendini Ateşle..!. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zorluklara Karşı Kendini Ateşle..!.Zorluklara Karşı Kendini Ateşle ![]() ! Şu Anda Okumakta Oldugum Cengiz Erşahin Kendini Ateşle Kitabından Hoşuma Giden Bazı Yerleri Yazıyorum ![]() ![]() İnş![]() Hoşunuza Gider![]() ![]() ![]() Düşüncelerinize Dikkat Edin, Gerçekleşebilir ![]() !Amerika - Teksas Da Çiftlikte Oturan Ailenin 11 Yaşındaki Çocugu Babası Televizyonda Maç İzlerken İlgi Görmek İster Oyuncak Kamyonları Üzerindeki Yükler Göstermek İstiyor Git Başımdan Diyor Babası![]() ![]() Birkaç Dakika Sonra Yine Gösteriyor Çocuk ve Babası Dahada Kızarak Neden kendini Vurmuyorsun![]() ? Diyor Çocuk Salondan Dışarı Çıkıyor ve Bir Silah Sesi Duyuluyor![]() ![]() ![]() Yıllarca Bize Ayagını Yorganına Göre Uzat Dediler ![]() ![]() Bir Kişide Çıkıp '' Dur Gel Şöyle Ayagına Göre Yorgan Dikeyim'' Demiyor![]() ![]() ![]() Thomas Edison Tarihte En Fazla Başarısızlığa Uğramış, Aynı Zamanda En Büyük Mucittir Ampulu İcat Etmek İçin 10 000 Üzeirnde Başarısızlığa Uğramıştır O Gunlerin Gazetelerinden Biri Zamanını Boşa Harcadgını Söylüyor![]() Hatta Bir Gün Gelip '' Efendim 5,000 kez Başarısız Oldunuz, Başka başarısızlıkları Göze Alacak Mısınız![]() ? Edison : Ben Başarısız Olmadım, Ampulun Nasıl Çalışmayacagını Buldum, Nasıl Çalışaçagınada 5 000 adım Yaklaştım![]() !Orjinal Olun, Özenti Değil ![]() ![]() Başkalarını Taklit Etmek İçin Yaratılmadınız, Kendiniz Olmak İçin Yaratıldınız![]() ![]() ![]() Yeni Evli Çiftler Mutfaklarında Oturmuş Kahvaltılarını Yapıyolardı ![]() ![]() Kadın Kocasına Dediki:- Karşıdaki Komşuya Bak Çamaşır Yıkamasını Bilmiyo Çamaşırların Hepsi Gri ![]() ![]() Hiç Bana Benzememiş![]() ![]() ![]() Sonraki Gün Yine - Karşıdaki Komşuya Bak Çamaşır Yıkamasını Bilmiyo Çamaşırların Hepsi Gri ![]() ![]() Hiç Bana Benzememiş![]() ![]() ![]() Bu Böle 4 Hafta Felan Gitmiş ![]() ![]() Sonra Kadın 1 Haftalık İş Seyahatine Gidip Gelmiş ve İlk Kahvaltılarında![]() ![]() ![]() - Aaa Komşu Çamaşır Yıkmayaı Öğrenmiş Baksana Bembeyaz Acaba Kim Öqretti Biliyor Musun ![]() ?- Şey ![]() ![]() Sen Yokken Eve Temizlikçi Çağırdımda Camları Sildi Ondan Temiz Gözüküyor![]() ![]() !Aslında Herkes Kendini En İyi Sanar ![]() ![]() Neden![]() ?Başkalarının Hatalarını Kendisindede Oldugundan Dolayı Biliyodur ![]() ![]() !alıntı |
|
|
|