![]() |
Oxford New English File Series - Yeni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oxford New English File Series - YeniOxford New English File Series - Yeni ![]() Oxford yayın evinin en son yayınladığı ingilizce eğitim kitaplarıdır! 4 katagori nin yani elementary, Pre-intermediate, Intermediate ve Upper-intermediate kitapları bu setin icinde bulunmaktadır ![]() Ayrıca her katagoriye ait kitap serisinin içinde bir İNTERAKTİF EĞİTİM CD si ve kitaplara yönelik bir ALIŞTIRMA CD si bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Lise, üniversite veya herhangi bir seviyeden önce hazırlık sınıfı okuyanlar iyi bilirler ingilizce eğitim kitaplarına ne kadar cok para harcandığını ![]() Buyrun detaylar; 1 ) Elementary ebooks * öğrenci kitabı * test kitabı *test kitabı cevap anahtarı *çalışma kitabı *öğretmen kitabı Audio * sesli kitablar CDrom *interaktif CD *test ve alıştırma CD si 2 ) Pre-intermediate ebook *öğrenci kitabı *çalışma kitabı *test kitabı *öğretmen kitabı audio *sesli kitaplar CDrom *interaktif CD *Test ve alıştırma CD si 3 ) Intermediate ebook *öğrenci kitabı *çalışma kitabı *çalışma kitabı cevap anahtarı *öğretmen kitabı *test kitabı cevap anahtarlarıyla birlikte audio *sesli kitaplar CDrom *interaktif CD *test ve alıştırma CD si 4 ) Upper-intermediate ebook *öğrenci kitabı *çalışma kitabı *çalışma kitabı cevap anahtarı audio *sesli kitaplar CDrom *interaktif CD --------------------------- |
![]() |
![]() |
|