Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilişkiler

X İlişkiler..

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

X İlişkiler..

X İlişkiler

Mahmut Çetin
EMRE YAYINLARI

Şunu söylüyorum uyguladığı teknik öncüdür Biz bilimde tekniklere bakarız,yönteme bakarız, bu yöntemi Türkiye’de benim tespitlerime göre ilk önceMahmut Çetin kullanmıştır Bu önemlidir, bunu tespit ediyoruz, ben ona ayrıbir yer veririm

Mahmut Çetin bu disiplinde öncüdür Gökyüzü mükemmel bir kaynaktır Çetinölüm ilanlarını ilk kullanan araştırıcıdır; ‘Boğaz’daki Aşiret’ ve ‘Xİlişkiler’ kitapları çok önemlidir Bilimde önemli olan bir tekniği ve yolukullanmaktır Ben de bu yolu kullandım ve o zaman Mahmut Çetin’inçalışmalarını görmemiştim Sonra okudum; o zaman öncü odur Benden öncedir
Yalçın Küçük / Yeni Harman 1 Ağustos 2006
alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com