Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
armağanının, böylesi, fielding, liz, noel

Liz Fielding – Noel Armağanının Böylesi

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2005/01 Harlequin İki Roman Bir Arada-1 Roman
İngilizce Adı : A Surprise Christmas Proposal (2003)

E-Kitap: Clondike

Konu:

Birdenbire her şeyin değişmesi ne kadar garip? Bir hafta öncesi işsiz, evsiz ve erkeklere tamamen tövbeliydim— Noel öncesi için üzücü bir durum, öyle değil mi? Şimdi ise yaşayan en muhteşem adam için çalışmakla kalmıyor, bir de onun evinde yaşıyorum!

Şımarık, neşeli Sophie Harrington’la tanışın Çok ihtiyaç duyulan bir işin, kararlı bir bekar olan Gabriel York ile yakınlaşmasını nasıl sağladığını kendi kelimelerinden okuyun Sophie çok çaresizdi, Gabriel onu, Londra’daki malikanesinde geçici olarak barındırdığına pişman olabilirdi Fazla zaman geçmeden Sophie’yi yalnızca Noel için değil, tüm yaşamı için yanında istediğini anladı

Sevgili Alkane, buyur sana istediğin kadar kar! Keyifli okumalar dilerim

Ön yorum: Kahramanın kendi ağzından anlatılan hikayelerle pek aram yoktur Tarafsız olamayacağını, kendi özelini sansürsüz anlatamayacağını / anlatmaması gerektiğini düşündüğüm için belki de… Fena bir hikaye değil Ama keşke bu yöntemle anlatılmasaydı…

ABBYY – tek sayfa : (19 MB)

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com