Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, dailey, güzeldir, janet, yaşta

Janet Dailey - Aşk Her Yaşta Güzeldir

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gelişim Beyaz Dizi No:115

İngilizce Adı: The Bride Of The Delta Queen (1979)

Hazırlayan : Clondike

Arka Kapak:

Orta yaşlı ve sevimli Miss Julia Barkley'in önünde onu mutluluğa götürecek olan on bir günlük bir yolculuk vardı Evleneceği adamla buluşmak üzere, Delta Kraliçesi adında yandan çarklı bir nehir gemisiyle Mississippi üzerinde geziye çıkıyordu Kendisine arkadaşlık etmesi için Selena'yı davet etmiş, genç kız da bu daveti sevinçle kabul etmişti

Ama Miss Barkley'in yeğeni Chance'in de geziye katılacağını öğrenince, sevinci sona erdi Chance halasını bu evlilikten vazgeçirmek için her şeyi yapıyordu Kötü sonuçlanan o ilk karşılaşmalarından sonra, Selena'nın birlikte olmak isteyeceği en son insandı Chance Ama Selena, Miss Julia'yı nasıl yüzüstü bırakabilirdi?

Kitabın İçinden:

«Bana öyle geliyor ki» Chance bir süre susup, gözleriyle, Selena'nın boynunda dolaştırdığı parmağının hareketini izledi, «başladığımız yere geri döndük Para verilmiş, ama karşılığı hâlâ ödenmemiş durumda»

«Yeter artık!» diye bağırdı Selena Chance'in dudaklarının ağzına doğru yaklaştığını görünce hızla başını kaçırdı «Yapma!»

Oysa Chance saçlarını parmaklarına dolayarak başını sımsıkı tuttu Büyük bir rahatlıkla eğildi, ağzını Selena'nın dudaklarına bastırdı

Ön yorum: Sevgili BEYAZ bu kitabı bekliyorsun ama benim çok hüzünlü bulduğum bir BD dir İstediğin için öncelik verdim Okumadan önce daha sonra okumak için eğlenceli bir tane hazırlasan iyi olur…

Bir de eleştiri Bu kitabın kapağındaki resim ünlü buharlı gemi “Delta Kraliçesi” ne ait değil 19 yyda Mississipi nehrinde çalışan bu tip buharlı gemiler var ama kitabı okurken de fark edeceğiniz gibi Delta Kraliçesi’nin 2 değil tek bacası var Üstelik çarkı da resimdeki gibi yanda değil, arka tarafında
Benzeri halen çalışıyor bir fotoğrafını ekleyeyim

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com