Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gönül, verdim, violet, winspear

Violet Winspear - Sana Gönül Verdim

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tina John Trecarrel ile tanıştığında, henüz yirmi yaşında, yaşamı yeni tanımaya başlayan genç bir kızdı John ise dünyayı hafife alan, Tinadan çok daha yaşlı dul bir erkekti Ama Tina ona ilk bakışta aşık olmuştu Daha ne olup bittiğini anlamadan onunla evlenmiş ve John'un Karayiplerdeki evine gitmişlerdi

Tina biraz kendini toplayınca, yalnızca John'un ilk karısı güzel Joanna'nın kendisi kadar güzel, ama bir o kadar da tehlikeli kuzini Paula ile de mücadele etmesi gerektiğini anladı Paula, John'la kendisi arasında bir şeyler olduğunu her zaman ima etmişti John'un Tina'yla evlenmesindeki amaç ne olabilirdi?
alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com