![]() |
Victoria Holt / Dertli Duvak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Victoria Holt / Dertli Duvak![]() Güzel Jessica , çok küçük yaştan beri geçmişiyle ilgili çok önemli olayların kendisinden gizlendiğinin farkındadır ![]() Ama Bu konuda yakınlarına sorduğu sorular hep cevapsız kalmakta çevresini sarmış bulunan sır perdesi bir türlü aralanmamaktadır ![]() Gerek anne ve babası gerekse kardeşleri tarafından özenle sürdürülen bu durum komşu malikanenin zengin sahibi Ben Henniker’in gelişiyle aydınlanacaktır ![]() Zengin madenci Henniker Avustralya’da büyük paralar kazanmış ve madeninden çıkarılan opal taşlarının güzelliği dünyanın dört köşesinde nam salmıştır ![]() Ayrıca Jessica’nın ailesini çok eskiden tanıyan Ben genç kızın en yakın dostu olmakla kalmaz, onun bütün sorularını da cevaplandırarak Jessica’nın merakınıda giderir ![]() Ben Henniker’in bir ayağı çukurdadır ![]() Ölmeden önceki son isteğini JEssica kabul eder ve madencinin evlilik dışı oğluyla evlenerek Avustralya’ya gider ![]() Bu evlilik karı koca için bir uzlaşmadır aslında ![]() Ama Avustralya’da Jessica’yı bekleyenler nelerdir? Alıntı |
![]() |
![]() |
|