Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anne, aşksız, latin, lovers, mather, olmaz, serisi

Anne Mather - Ç.Y. Latin Lovers Serisi 19 - Aşksız Olmaz

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Anne Mather - Ç.Y. Latin Lovers Serisi 19 - Aşksız Olmaz

Anne Mather - ÇY Latin Lovers Serisi 19 - Aşksız Olmaz

Anne Mather - Aşksız Olmaz / ÇY Latin Lovers Serisi 19

2009/08 Harlequin iki roman bir arada – 1 roman
İngilizce Adı: Mendez's Mistress (2008)

E-kitap : Clondike

Konu:

Adam onun metresi olmasını istiyordu… Ya eşi olmasını isteseydi?

Joe Mendez’le karşılaşmadan önce Rachel sorumsuz eski kocası ile uğraşan ve sorunlu kızını büyütmeye çalışan yalnız bir anneydi

Mendez’le tanıştıktan sonra, Rachel’ın yaşamı altüst oldu Joe’nun dayanılmaz karizması, gizem dolu görünüşü ve yakıcı seksapeli onun kabuğunu delip dışarı çıkmasını – ve müthiş, zevk dolu bir dünyaya adım atmasını sağladı Çok hevesli bir metresti… Acaba eşi de olacak mıydı?

Çok Yazarlı Latin Lovers Serisi 19 kitap

Seride 22 kitap var Kitaplar birbirinden bağımsız

Kitapta bir reklam sayfası var Özellikle çıkarmadım Ona da sayfa numarası vermişler çünkü Eksik sayfa olduğunu düşünmeyin diye bıraktım olduğu yerde…
Sanıyorum kitap nette daha önce açık link olarak verilmişti Küflü için taradım…

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com