![]() |
Kerry Allyne /Satılık Cennet |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kerry Allyne /Satılık CennetKerry Allyne - Satılık Cennet Kerry Allyne - Satılık Cennet Gelişim Yayınları Beyaz Dizi No: 524 Cennetini satılığa çıkarmışlardı ![]() Devon, Avustralya kıyılarındaki güzel adasında babası ve halasıyla yaşamaktan mutluydu ![]() Ama babası birgün adayı satacağını açıklayınca, dünyası yıkılıverdi ![]() olan Hunt Kincaid çekilmez, kaba ve iğrenç bir adamdı ![]() (çok değişik bir tipmiş Yani genç kızın ondan nefret etmesi için her türlü sebep vardı ortada ![]() Yalnız Devon, nişanlısı Garth'a olan tüm sevgi ve bağlılığına rağmen, bu lanet olası adamın öpücüklerine niye karşılık verdiğini bir türlü anlayamıyordu ![]() Sevgili Küflüler kitap benim ya da anneminmiş (Pakize'den Lucinda'ya adı değişen annem Pl1 arkadaşıma vermişiz ne zaman bilemiyorum, kitabı okudum hatırlıyorum ama ayrıntılar hakkında kesin bir bilgiye sahip değilim ![]() Tek emin olduğum sanırım gelişimseverler sevinecek bu klasik konulu bdye ![]() Bir not daha bir adamız olsaydı aile olarak bende satılmamasını isterdim ![]() Adanın prensesi olurdum ![]() ![]() Adaya gelenlere de esir muamelesi yapardımAyy ben çok despotmuşum ![]() abartıyorum Tarama, düzenleme ve bilumum bütün işler PL1 Ulaştırma ve hayal kurma işleri Emma Keyifle okuyunuz alıntı |
![]() |
![]() |
|