![]() |
Lynne Graham - Aşk Adası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lynne Graham - Aşk AdasıLynne Graham - Aşk Adası ![]() ![]() ![]() ![]() Cristos bu cümle karşısında buz gibi gözlerini genç kadına dikti ![]() "Bu büyük bir yalan ![]() Genç adamın bu ani çıkışı Betsy'nin kızarmasına neden olmuştu ![]() Ama çenesini dikleştirdi ve "Ben bir resme mutlaka satın alma isteği duymadan da bakabilirim ![]() "Bu durum pek de öyle alışılmış bir durum değil ![]() "Burada herhangi bir durum yok ![]() işimi tehlikeye atacak değilim ![]() Ben hayatımı kazanmak için şoförlük yapıyorum ve siz de benim gibi insanları kiralamak için çalışıyorsunuz ![]() Ve hepsi bu ![]() ![]() ![]() -------------------------- Rory Cristos'un yanında küçücük kalmıştı ![]() ![]() ![]() Cristos hızla atılıp genç adamın ceketinin yakasına yapıştı ve ayaklarını yerden kesti ![]() "Arkadaş falan değilsin sen ![]() sahiplenici bir erkeğim ![]() ![]() ------------------- "Sen nişanlısın ![]() ![]() ![]() ![]() Cristos onu bileğinden yakaladı ![]() ![]() ![]() "Edemem ![]() ![]() ![]() "Sana benmi diyebilmek hakkı dışında ![]() "Hiç bir kadın bu hakka sahip değil ki ![]() ![]() ![]() "Şunu bil ki seni ilk gördüğümde dönüp gittim ![]() Genç adamın sesi öfkeliydi ![]() "Demek üstünlük taslıyorsun ![]() ![]() Birazdan odanın kapısı çarpıldı ve Cristos koşarak peşinden geldi ![]() ![]() "Sen kendinden başka hiç bir şeyi önemsemiyorsun ve kibarlık denen şeyden de haberin yok! Ve nasıl utanmadan dürüst olduğunu söyleyebiliyorsun ki? Nişanlı olduğunu gayet sinsi bir şekilde sakladıktan sonra?" alıntı |
![]() |
![]() |
|