![]() |
Karamsar İki Şiir! |
![]() |
![]() |
#1 |
bbk
![]() |
![]() Karamsar İki Şiir!KARAMSAR Duvarlar bir ejderha sanki ,üzerime geliyor Daraliyor odam git gide nefesim tükeniyor Bir koyu yalnizlik kokusu sariyor yatagimi Ellerim üsüyor,tenim üsüyor ![]() Açip penceremi baksam diyorum sokaga Bir agaç ,Bir bina önümü kesiyor Çirpiniyorum bu karanliklarda Ne kimseler duyuyor sesimi,ne görüyor Içimde yazamadigim,yasayamadigim asklarim Bir siir misali aklimda dolasiyor Korkuyorum her mevsim böyle çaresiz kalbim Bir solgun yaprak gibi savruluyor Aglamak bir çocuktan farksiz ,tesellisiz gözyaslarim Perdeler dünyaya kapanmis rengarenk hayallerle sakli Yasamak denen direnis metanetsiz kaldi Agla gözlerim agla sevgi duvarlarin ardinda kaldi Ertugrul Bayam Karamsar kardeşim yaşamaksa ölüm dediğin bu ıssız hayat al senin olsun celladı olduysam masum sevginin asil gözlü yokluk içime dolsun bir yudum aşk kalsa da gönül tasında tüm renkler solsa da ölüm yasında çığlıklar da olsa düş molasında en gerçek varlık sessizlik olsun bilinmezler boğar benliği her an günler güne bölünmez ve durur zaman is yüklü karanlıksa karşımda duran kirlenmiş ışıklar gönlümde solsun kardeşim sen de git yalnızlık bir hediye gözlerim ıslaksa da dönme sakın geriye ayrılırken sorarsan son isteğin ne diye yalnızlar mezarlığında bir yerim olsun ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
suskun
|
![]() özellikler ikinci şiir çok güzeldi diğeride en az onun kadar güzeldi:))yine sessiliği anlatıyor:))Bu iki harika şiir için teşekkür ederim sevgili bbk:))
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bbk
![]() |
![]() sizin şiirleriniz kadar güzel olmasada idare eder:) ben teşekür ederim sayın suskun:) |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Karamsar İki Şiir! |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Karamsar İki Şiir!bir yudum aşk kalsa da gönül tasında tüm renkler solsa da ölüm yasında çığlıklar da olsa düş molasında en gerçek varlık sessizlik olsun ![]() emeğine sağlık gerçekten güzellerdi ![]()
![]() |
Cevap : Karamsar İki Şiir! |
![]() |
![]() |
#6 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Karamsar İki Şiir!ben teşekkür ederim gülgüzeli ![]() |
![]() |
![]() |
|