Üç Bioritim Devresi Nedir? |
07-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Üç Bioritim Devresi Nedir?ÜÇ BYORYTM DEVRESY Bu devreler, birincisi fiziksel devredir ve 23 gün sürelidir Ykincisi, duyarlylyk ya da duygusal devredir ki, 28 günlük bir periyodikli?e sahiptir Ve üçüncüsü, 33 günlük zihinsel devredir Bu üç devre, üç ayry davrany? alanyndaki faaliyetleri idare eder Bununla beraber, bu devrelerin söz konusu faaliyetler üzerinde do?rudan bir sebep-sonuç etkisi yoktur, fakat faaliyetler, her durumda o anyn baskyn çevre ?artlaryna tabidirler Her bir ritim ile davrany?ymyzdaki belirli faktörler arasynda bir ba?ynty oldu?u bulunmu?tur Dahasy, ritim kademesinin ya da fazynyn farkyna varylmasy halinde, ki?i bu duruma uygun olarak bu davrany?yny düzeltmek ya da ayarlamak fyrsatyna sahip olur Ritim fazynyn (yani pozitif veya negatif devrelerden herhangi birinin) farkyna varylmasy ve bunun zekice de?erlendirilmesi, ya?ama kar?y daha olumlu bir yakla?ym sa?layabilir ve çok kysa bir süre sonra, kendinizi çok daha iyi hissetmeye ba?layabilirsiniz Hiç ?üphesiz bioritimler, belirli bir günde kesinlikle bir kazaya u?rayaca?ynyzy, i?inizden atylaca?ynyzy ya da kumarda kazanaca?ynyzy i?aret etmez Bioritimler, belirli bir günde sizin potansiyel haldeki fiziksel gücünüzü, duygusal hassasiyetinizi ya da zihinsel keskinli?inizi gösterir Belli bir zamanda üç devrenin her birindeki güçlülü?ünüz ya da synyrlyly?ynyza ili?kin olarak bioritimlerin sa?lamy? oldu?u bilgiyi kullanmakla elde edece?iniz fayda, tümüyle ki?isel bir seçim meselesidir Her devre, do?du?unuz günden itibaren kendine has ritmine ba?lar ve öldü?ünüz güne kadar sabit kalyr Düzgün olmasyndan dolayy, her bir fazy ya da kademesi -gelecekte, geçmi?te ya da ?imdiki anda olsun - herhangi bir gün için kolaylykla hesaplanabilir Yhtiyaç duyulan tek ?ey, do?um tarihinizdir Bazy kimselere göre, i?te bu noktada, bioritimlerle astroloji arasynda bir kar?yla?tyrma do?maktadyr Ancak, ?imdiye kadar, astrolojiyle bioritimler arasynda bir ba?ynty ke?fedilmemi?tir Kabul edilmeli ki, her ikisi de insanla ili?kilidir ve her ikisi de insana gitmesi gereken yol ya da alynmasy gereken tutum hakkynda bilgi verebilir Ancak astroloji, gök cisimlerinin hareket ve dizili?leriyle ili?kili terimler kullanarak daha özel ifadelerle tavsiyede bulunur Oysa bioritimler, sadece ki?inin güçlülü?ü ya da synyrlyly?yna ili?kin bilgi verebilir ve yöntemi daha çabuk uygulanyr Bazy kimseler için bioritimler daha hassas gözükmektedir, ancak bu, astroloji ve astrologlary ele?tiri ya da onlara hafif bir kar?y olu? tarzynda kabul edilmemelidir Bu iki kavram arasynda büyük fark vardyr Bioritim konusu, okült ya da gizli bir sihir unsuru ta?ymaz Bioritimler, son ara?tyrmalaryn y?y?y altynda, bir psikolojik fonksiyon hesaplamasy yapmak ve bunun sonuçlaryyla davrany? biçimlerimiz arasynda ili?ki kurmak hususunda, çok basit aly?tyrmadan ba?ka bir ?ey de?ildir Söylediklerimden cok Sustuklarimda Sakliyim Ve Gizlediklerimde Gizliyim Beni anlamak için; Konustuklarimdan çok Sustuklarima kulak verin Aklym Sukütu Sever benim Çünkü çok agir öde?tik biz Hayatla Ben sonu Ölüm Noktali yollardan gectim Üç Noktalar Koymaz Bana |
|