Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
zayyflayanyyorum

Neden Zayyflayanyyorum

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Neden Zayyflayanyyorum

Soru ?u ki neden bütün dünyadaki kadynlar olarak bu problemle mücadele etmek zorundayyz? Her türlü programy denediniz ama sonuç olarak bir çözüm bulamadynyz my? Ancak ilk önce sa?ly?ynyza odaklanmalysynyz Bunun sonucunda kilonuz kendi kendine düzene girecektir

Aslynda yediklerinizin ve içtiklerinizin sizin için iyi olmady?yny biliyoruz Bu yiyecekler ?eker içeren yiyeceklerdir ?ekerle dolu yiyecekler ve içecekler tüketiyoruz Sonuç olarak vücudunuz bunu sindirmekte zorlanyyor ve ya? olarak depoluyor Bunun yany syra vücudunuz toksinlerle ne yapaca?yny bilemedi?i için bunu ya? olarak depolar ve bize selülit olarak geri döner

Sa?lyksyz yiyecekler ve içecekler bir asit tabany olu?tururlar Ayryca stresinde asit seviyesini artyrdy?yny biliyoruz Sonuç olarak vücudunuz asit tabakasyndan korunmak için onun üzerini ya? ile kaplar

Asitten korunmak için vücudumuz depolady?y ya?laryn eritilmesine izin vermez Düzenli olarak egzersiz yapsanyz bile, asidin organlarynyza zarar vermemesi açysyndan vücut bu ya?lary yakmaz

Sa?lykly beslenmek ve düzenli egzersizlerin ya?am tarzynyz olmasyny sa?layyn!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com