|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çocuklarımızın, geliştirmek, güvenini, için |
![]() |
Çocuklarımızın Öz Güvenini Geliştirmek İçin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çocuklarımızın Öz Güvenini Geliştirmek İçin"Biz" Ne demek? (Biz Neyiz?) Dünyaya sevimli bir bebeği misafir etmek isteyen anne ve baba ne için bir aradalar? Hemen hemen hepimiz eşimizi sevdiğimiz,onunla yaşamanın iyi olacağı düşüncesiyle evleniriz ![]() ![]() ![]() ![]() 1+Ben eşimle sadece onu mutlu etmek için beraberim ![]() 2+Eşim benim ikinci hayatım ![]() 3+Eşimle her konuda bilgi,düşünce ve duygu için diyalog kurabilirim ![]() 4+Eşim bana hayatta en yakın insan 5+Eşim bana güven duyuyor ![]() ![]() 6+Ben hayat arkadışımı seçtim o da beni seçti ![]() ![]() 7+Eşimle çok iyi anlaşıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() "yukarıda örneği verilen cümleler üzerinde düşünerek içselleştirin ve eşinizi sürekli güzel bir konumda tutun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsan her zaman çevresinden bir şeyler alır ve verir ![]() ![]() Bir davranışın ilk başlangıç noktası düşünseldir dediğimizde siz ilkönce en doğrusunu,en güzelini,en heyecan vericisini düşünürseniz eylemlerinizde öyle olacaktır ![]() ![]() Eşinize ve evliliğinize karşı oluşturduğunuz pozitif düşüncelerinizi destekleyin,uygulayın ve geliştirin: +Eşinize sürekli coşkulu bir aşık olun ![]() ![]() ![]() ![]() Dengeleri kurun arkadaşım,dostum,sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bİrlikte ebeveynlerinizi ziyaret edin,alışverişe çıkın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz beyin fırtınası yaptığınızda hiç beklemediğiniz şeyleri yapabileceğini keşfedeceksiniz ![]() ![]() ![]() Örneğin ailenizin bir misyonu ve vizyonu olsun ![]() ![]() ![]() ![]() Misafiriniz için iyi bir zemin hazırlayabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Saygı ve sevgiyle ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|