![]() |
Kararsızlık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() KararsızlıkHayatta En büyük sorunlardan biride Çoğu insan için kararsızlıktır ![]() Kararsızlık Nedir Peki? ''Ya Bu ayakkabının Pembesi çok Hoş ![]() ![]() ![]() ![]() Ama ufak örnek olarak bunları Verebiliriz ![]() Bİrşeyi alırken içimizin bir türlü Sinmemesi ''Ya Keşke Diğerini mi Alsaydım'' Dediğiniz Çok olmuştur Eminim ![]() Bazen hayatta bu kararsızlık Karşınıza çok farklı bir şekilde de Çıkabilir ![]() Çok beğendiğiniz Bir Telefon Hoşunuza gitmiştir ![]() ![]() Telefonun duruşu Şekli sizi hep İlk gün ki gibi etkilemektedir ama ![]() Zaman Geçer gün gelir ondan daha pahalı bir Telefon Almak İstersiniz ![]() Buna imkanınız vardır! Artık ![]() ![]() Ve o telefonu Alırsınız ![]() ''Çok iyi telefon aldım ya'' Diyebilirsiniz ![]() GÜn gelir o çok etkilendiğiniz Telefonu Bir arkadaşınızın elinde Görürsünüz ![]() Ve hemen ona Dokunmak istersiniz ![]() ![]() ''Benim telefonum onun kinden daha iyi Neden Hala Bu telefonu beğeniyorum'' İşte biraz uzun oldu ama Hayatta böyledir ( x Belki sevgiliniz Belki Alacağınız bir eşya yada başka şeyler ![]() Sizi etkileyen şey Her zaman En çok istediğiniz Şeydir ![]() Ve bu Sizi Her zaman Kararsızlığa Sürükler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aynı Telefon olayını Bİr Kız veya Erkek ile Düşünelim Arkadaşlar ![]() ![]() ![]() Çok beğendiğiniz bir Kız veya Erkek vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama sizin Aklınız Hala O kız veya erkekteydi ![]() ![]() ![]() İşte Hayatın En Kötü kararsızlıklarından biri ![]() İlk Heyecanlar her zaman Sizi Belli Bir süre oyalar ![]() Yetişkinlerin Tabiriyle Cicim Ayları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama bu Aylar biter ![]() ![]() ![]() ![]() Kapınızdan birden giren biriyle birliktesiniz ![]() Aklınız ama Hala O kızda veya erkekte ![]() Gördükçe İçiniz hala Cız ediyor öyle değil mi? Eder eder An gelir ona yaklaşmak istersiniz ![]() Bir Sevgiliniz olmasına rağmen ![]() ![]() ![]() ![]() Kendinizi İlginç şeylerle kandırıp ona gidersiniz ![]() Selam verirsiniz Selam alırsınız ![]() ![]() Ama daha ileri gidemezsiniz ![]() ![]() Onu kırmak onu tabiri caizse ''Satmak'' İstemezsiniz ![]() Ve belkide olurya İlişkiniz bir ömür boyu böyle sürer uzaar giderr ![]() ![]() Kararsızlık evet İşte gördüğünüz gibi Böyle farklı şeylere yol açabiliyor ![]() Ve Bu farklı şeyler hayati anlam taşıyabiliyorda bazen ![]() ![]() ![]() Yapamamız gereken ise ![]() ![]() ![]() ![]() Beğendiklerinizden kaçmayın Zamanı harcamayın ![]() ![]() ![]() Gidin o telefonu Alın! Gidin o Kıza veya erkeğe Bir tatlı selam verin ![]() ![]() İçinizde Kalmasın Kalıpta sizi sarsmasın ![]() ![]() Bİr bakarsınız ki son Durağa Gelmişsinizdir ![]() Kararsızılığınızı İsteklerinizi Yerine Getirerek Çözün Çözdürün ![]() ![]() ![]() Sözlerimi Güzel bir Cümle ile bitireceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ''Kendin için Biri İyilik yapmak istersen ![]() |
![]() |
![]() |
|