![]() |
Bu kez Trabzonspor 1-0 |
![]() |
![]() |
#1 |
[KAPLAN]
|
Bu kez Trabzonspor 1-0Trabzonspor, UEFA Kupası ön elemesinde, 1-1’in rövanşında, Rum temsicisi Apoel takımını Avni Aker'de 1-0 yenerek, bir üst tura yükseldi ![]() ![]() ![]() Trabzonspor, UEFA Kupası ikinci ön eleme ilk maçında deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Güney Kıbrıs Rum Kesimi ekibi APOEL'i sahasında 1-0 yendi ve birinci tura yükseldi Stat: Hüseyin Avni Aker Hakem: Michael Weiner(Almanya) Trabzonspor: Jefferson, Ferhat, Stepanov, Fatih, Celaleddin, Hüseyin, Hasan, Szmykowiak (90'+2' Enis), Gökdeniz, Umut (79' Ömer Rıza), Yattara APOEL: Morphis, Florea, Seghiri (46' Roland Gomez), Ribeiro, Fernandes, Satsias (84' Gheorgiu), Ilia (81' Neofytou), Makridis, Kontis, Solari, Michael Gol: 87' Ömer Rıza Sarı kartlar: 1' Fatih Akyel, 23' Ribeiro, 66' Gomez, 71' Hasan, 88' Ömer Rıza 20 bini aşkın kişinin izlediği karşılaşmada rakip kale önünde daha fazla görünen bordo-mavili ekip gole ancak bitime üç dakika kala ulaşabildi ![]() ![]() Trabzonspor'da UEFA'ya bildirilen listeden sonra transfer edilen Marcelinho, Ersen Martin ve Musa Büyük ile sakatlığı süren Murat Ocak forma giymedi ![]() ![]() 21'inci dakikada soldan Umut'un yaptığı ortada ceza sahası içinde topla buluşan Szymkowiak'ın volesi az farkla auta çıktı ![]() ![]() 37'nci dakika Yattara'nın pasında ceza yayı üzerinde boş durumda topla buluşan Umut'un vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı ![]() ![]() Bordo-mavili takım ikinci yarıda Umut ve Yattara ile gole çok yaklaştı ancak APOEL kalecisini geçemedi ![]() ![]() Beklenen gol 87'nci dakikada Morphis'in büyük hatasını affetmeyen Ömer Rıza'dan geldi ![]() ![]() Golden sonra Gökdeniz ile yakaladığı iki fırsatı değerlendiremeyen Trabzonspor sahadan 1-0 galip ayrıldı ve UEFA Kupası'nda birinci tura yükseldi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ArMaN
|
![]() walla oldum oldum dırıldım ne olacak bu takımın halı olu galıbıyetler ıle seke seke gıdıyoruz ![]() !!!!!!!!!!!!!! yetkılılere seslenıyorum kaybolmayan gorsel solenler ıstıyoruzzz!! |
![]() |
![]() |
|