Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arama, çok, güzel, ilginç, motoru

İlginç Bir Arama Motoru (Çok Güzel)

Eski 08-01-2007   #1
puslu

İlginç Bir Arama Motoru (Çok Güzel)

Sanal alemde yenilikler sınır tanımıyor İnternette yeni bir arama motoru herkesin ilgisini çekiyor Ekranda boy gösteren bir kadın, hem sizinle sohbet ediyor, hem de kadınca kaprislerini yapıyor Nasıl mı ? Tıklayın görün !

Haaa bu arada hiç bir şey yapmadan kadının hareketlerini izleyin ve konuşmalarını dinleyin !

Bu kadın kesinlikle sessizliğe çıldırıyor !

Dewey isimli flash animasyon ve karışımı arama moturunda, hoş bir bayan arama kutusunun hemen üstünde yer alıyor ve sizin faaliyetlerinize göre hareket ediyor

Örneğin uzun bir süre arama yapmazsanız kızıyor! Cama tıklıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-01-2007   #2
[KAPLAN]

Birkaç İngilizce kelime aramayı denedim, bazılarının açıklamalarını dahi bizzat kendisi yaptı :) Gerçekten ilginç bir çalışma olmuş, geliştirilebilirse ; yakın zaman içinde pek sık ziyaret edeceğimiz sitelerden biri haline gelebilir

Eline sağlık puslu

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-01-2007   #3
reyf

tuhaf bir çalışma ama güzel
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-19-2007   #4
mate

çok hoş gerçekten çok ilginç
teşekkürler puslu

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-19-2007   #5
pesimistt

çok hoş yaa :D
tşkLer

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-19-2007   #6
okaliptus

çok eğlenceli bişi olmuş bence:))

teşekkürler paylaşım için

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-21-2007   #7
tatia27

ben bayana bayıldım çok tatlı ve sempatik geldi bana ayrıca çok degişik bi çalışma olmuş emegine saglık puslucum yine konuşturmuşsunuz valla:)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com