![]() |
Takdir, Teşekkür İçin Gerekli Puanlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Takdir, Teşekkür İçin Gerekli PuanlarTakdir, Teşekkür İçin Gerekli Puanlar Karne Notlarında Takdir Teşekkür Hesaplama/Karnedeki Notlar Nasıl Olursa Takdir,Teşekkür Alınabilir/Takdir, Teşekkür İçin Gerekli Puanlar Dönem sonu itibariyle öğrencilerin başarılarından dolayı alacakları takdir ve teşekkür belgelerini alma kriterleri ekim 2007'de değiştirildi ![]() ![]() İlköğretim Takdir teşekkür puanları değişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinin ilgili maddesi şöyledir: Ödüllendirilecek Davranışlar ve Ödüller Okul Öğrenci Davranışlarını Değerlendirme Kurulunca, örnek davranışları ile derslerdeki gayret ve başarılarıyla üstünlük gösteren öğrenciler; a) (5 Ekim 2007 Gün ve 26664 SRG) 4, 5, 6, 7 ve 8 inci sınıflarda puan ortalaması Türkçe dersinden 55 ![]() ![]() ![]() ![]() b) (5 Ekim 2007 Gün ve 26664 SRG) 85 ![]() c) (5 Ekim 2007 Gün ve 26664 SRG) Üç öğretim yılının her döneminde üst üste Takdirname alanlar "Üstün Başarı" (EK-7) ç) (5 Ekim 2007 Gün ve 26664 SRG) Üç öğretim yılının her döneminde üst üste Teşekkür ya da dönemlerin herhangi birinden veya bir kaçından takdirname, diğerlerinden teşekkür alanlar "Başarı" (EK- 7/1) Ayrıca, ilköğretim okullarının 4, 5, 6, 7 ve 8 inci sınıflarında almış olduğu notlarla istenilen başarıyı gösterememesine rağmen aşağıdaki şartlardan en az birini taşıyan öğrencilere; öğretmenlerin veya okul yönetiminin önerisi üzerine "Onur Belgesi" (EK-8) ile ödüllendirilir ![]() ![]() a) Ulusal ve uluslar arası yarışmalara katılarak ilk beş dereceye girmek ![]() b) Çeşitli sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerde üstün başarı göstermek ![]() Kaynak |
![]() |
![]() |
|