Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
belirleme, cevapları, seviye, soru, sınavı, sınıf

8. Sınıf Seviye Belirleme Sınavı Soru Ve Cevapları

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

8. Sınıf Seviye Belirleme Sınavı Soru Ve Cevapları

SBS, tüm il merkezleri ile yurt dışında Lefkoşa, Trablusgarp, Riyad, Medine, Cidde, Tebük, Kuveyt, Aşkabat, Taşkent, Bakü ve Bişkek’de gerçekleştirildi
SBS, tüm sınav merkezlerinde Türkiye saatiyle 1000’da başladı ve 2 saat sürdü Öğrencilere sınavda 100 soru yöneltildi

Sınav sonuçları 8 Temmuz 2010’da açıklanacak

İlköğretim 8 sınıf öğrencilerinin tercihleri 9-23 Temmuz tarihleri arasında okul müdürlükleri tarafından alınacak Öğrenciler 12 tercih yapabilecek

Yerleştirme sonuçları ise 29 Temmuz tarihinde ilan edilecek

Öğrencilere sınav sonuç belgesi posta yoluyla gönderilmeyecek Sonuçlar, "http://wwwmebgovtr" ile "http://ogesmebgovtr" internet adreslerinde ilan edilecek

Öğrencinin sınav sonuç bilgileri, kayıt hakkı kazandığı okulun ekranından izlenebildiğinden kayıt sırasında ayrıca sonuç belgesi talep edilmeyecek Okul müdürlükleri velinin talep etmesi durumunda, internet adreslerinden sınav sonuç belgesinin çıktısını alacak, onaylı ve mühürlü imza karşılığı öğrenciye verecek

-7 SINIFLAR YARIN SINAVA GİRECEK- İlköğretim 7 sınıfların sınavı da yarın saat 1000’da başlayacak ve adaylar 90 soru yanıtlayacak Yaklaşık 1 milyon 68 bin adayın katılacağı sınav 100 dakika sürecek

İlköğretim 6 sınıflar da 12 Haziran Cumartesi günü SBS’ye katılacak

İlköğretim 6 ve 7 sınıfların sınav sonuçları ise 6 Ağustos 2010’da açıklanacak

A kitapçığı soru ve cevaplarını indirmek için tıklayınız

B kitapçığı soru ve cevaplarını indirmek için tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com