Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
edilecekmi, iptal, kpss

Kpss İptal Edilecekmi ?

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kpss İptal Edilecekmi ?

YÖK Başkanı Prof Dr Yusuf Ziya Özcan, KPSS'deki kopya iddialarıyla ilgili konuştu YÖK Başkanı Özcan: Elimdeki verilere göre sınavın tümünün iptaline gerek yok Savcı usulsüzlük tespit ederse o kişilerin sınavı iptal edilir Öğretmen atamalarının ertelenmesine gerek yok

YÖK Başkanı Özcan, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sorularının önceden elektronik posta yoluyla yayıldığı iddiası üzerine NTV'ye konuştu

Eldeki verilere göre sınavın tümünün iptaline gerek olmadığını söyleyen Özcan, "Savcı usulsüzlük tespit ederse, o kişilerin sınavı iptal edilir" dediÖzcan, soruların sızdırılıp sızdırılmadığı konusunda ise şu açıklamada bulundu: "Soruların sızdırıldığı kanaaati var ama delil yok Delil varsa iptal yoluna gideriz"

ÖĞRETMEN ATAMALARI ERTELENECEK Mİ?

Özcan, ayrıca öğretmen atamalarının ertelenmesi gerekmediğini belirtti ve şöyle konuştu:
"Elimizde delil olarak bir şey yok Sınavı iptal etmek çok doğru değil Eş durumları tespit edildi Delil için Savcılığın çalışmalarını bekleyeceğiz Sınavda eğer bir yolsuzluk yapılmışsa, Savcı bunun delillerini bulursa o arkadaşların sınavı iptal edilir" ( NTV)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com